Συγκλονίζει τη Βρετανία το διπλό έγκλημα δυο νεαρών με θύτες δύο γυναίκες. Η 24χρονη Μαχέκ Μπουχάρι ήταν γνωστή στη νεολαία της Βρετανίας από το TikTok. Η Βρετανίδα influencer πακιστανικής καταγωγής είχε 130,000 ακόλουθους στο TikTok, 45.000 στο Instagram, ενώ στο Υoutube είχε περίπου 4.000 συνδρομητές και ήταν γνωστή με το ψευδώνυμο Maybvlogs.

Οι θαυμαστές της έδειχναν ιδιαίτερη προτίμησα στα βίντεο που ανέβαζε μαζί με τη μητέρα της και το τελευταίο διάστημα ήταν αχώριστο δίδυμο.

Η 24χρονη Μαχέκ και η 46χρονη μητέρα της, Άνσκριν, απολάμβαναν φήμη και χρήμα, ώσπου το όνομα τους ενεπλάκη στη δολοφονία δύο νεαρών.

Όπως αποκαλύφθηκε, η μητέρα της 24χρονης είχε δεσμό με τον 20χρονο νεαρό Σακίμπ Χουσέιν.

Όταν η 46χρονη Άνσκριν έδωσε τέλος στο δεσμό τους, εκείνος απείλησε ότι θα δημοσιοποιήσει την παράνομη σχέση τους στο σύζυγό της.

Οι δύο γυναίκες ήταν αποφασισμένες να μην το επιτρέψουν και έτσι του έστησαν παγίδα. Τον Φεβρουάριο του 2022 κάλεσαν σε συνάντηση τον νεαρό άνδρα.

Εκείνος πίστευε ότι θα του δώσουν το ποσό των τριών χιλιάδων δολαρίων για να κρατήσει το στόμα του κλειστό.

Όμως τελικά, οι δύο γυναίκες τον καταδίωξαν με το αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα εκείνος να εμπλακεί σε ένα δυστύχημα και να σκοτωθεί ακαριαία, καθώς το αυτοκίνητο πήρε φωτιά. Μαζί του στο αυτοκίνητο σκοτώθηκε και ένας φίλος του.

Η απόφαση του δικαστηρίου ήταν αμείλικτη για τις δύο γυναίκες. Η ποινή που θα εκτίσουν θα ανακοινωθεί στις αρχές του Σεπτεμβρίου.

Διαβάστε ακόμη: