Ένας Βραζιλιάνος τραγουδιστής έχασε τη ζωή του μετά από ηλεκτροπληξία κατά τη διάρκεια ζωντανής εμφάνισης το Σάββατο, 13 Ιουλίου, στη Salinópolis, Pará, Βραζιλία.

Ο 35χρονος Ayres Sasaki πέθανε σχεδόν ακαριαία όταν αγκάλιασε έναν θεατή ο οποίος ήταν βρεγμένος κατά τη διάρκεια της εμφάνισής του στη σκηνή του ξενοδοχείου Solar Hotel στη Σαλινοπόλις της Βραζιλίας. Κοντά τους ήταν ένα καλώδιο το οποίο σύμφωνα με δημοσίευμα της Mirror προκάλεσε μοιραία ηλεκτροπληξία.

Δεν είναι σαφές γιατί ο θαυμαστής ήταν βρεγμένος, αλλά η αστυνομία της Salinópolis ερευνά το περιστατικό. H αστυνομία έχει πάρει καταθέσεις από αυτόπτες μάρτυρες και οι αρχές έχουν ζητήσει εκθέσεις εμπειρογνωμόνων.

Το Solar Hotel εξέδωσε ανακοίνωση την Κυριακή 14 Ιουλίου, διευκρινίζοντας ότι συνεργάζεται με τις αρχές. «Είμαστε πλήρως αφοσιωμένοι στην παροχή υποστήριξης στην οικογένειά του και στη λήψη των απαραίτητων μέτρων. Δεσμευόμαστε να συνεργαστούμε πλήρως με τις αρμόδιες αρχές για τη διαλεύκανση των γεγονότων», αναφέρεται στον επίσημο λογαριασμό του ξενοδοχείου στο Instagram, μέσω μετάφρασης. «Οι σκέψεις μας είναι με την οικογένεια και τους φίλους του Ayres Sasaki σε αυτή τη δύσκολη στιγμή», κατέληξε η ανακοίνωση.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sasaki (@sasaki.cantor)

Διαβάστε ακόμη: