Την Τρίτη (14/5) θα απολογηθεί ενώπιον του Ανακριτή ο πατέρας του νεογνού, που εντοπίστηκε νεκρό μέσα σε σακούλα σε χωματερή στη Βραυρώνα, κατηγορούμενος για τετελεσμένη ανθρωποκτονία από κοινού.

Ο εισαγγελέας απήγγειλε την ίδια κατηγορία που βαρύνει πλέον τον πατέρα, με καταγωγή από το Νεπάλ και σε βάρος της μητέρας του νεογνού, η οποία νοσηλεύεται φρουρούμενη.

Ο κατηγορούμενος μετά την δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στον Ανακριτή από τον οποίο ζήτησε και έλαβε προθεσμία για την απολογία του.

Βραυρώνα: Ομολόγησε ο πατέρας του νεκρού βρέφους – «Εγώ πέταξα την σακούλα»

Ο δικαστικός λειτουργός αναμένει το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης για την υπόθεση, το οποίο και θα δώσει απαντήσεις για τις συνθήκες θανάτου του νεογνού.

Κυρίως θα απαντήσει στο κρίσιμο ζήτημα ως προς αν το νεογνό γεννήθηκε ή όχι ζωντανό, θέμα που θα κρίνει και την κατηγορία που θα αποδοθεί τελικά στους δύο γονείς οι οποίοι σε αυτήν την φάση είναι αντιμέτωποι με κακούργημα.

Ο κατηγορούμενος πατέρας του νεογνού, που φέρεται να ομολόγησε ότι πέταξε σε κάδο απορριμμάτων την σακούλα, φαίνεται να ισχυρίζεται πως το νεογνό γεννήθηκε νεκρό.

Βραυρώνα: Αλλάζει την κατάθεσή του ο πατέρας από το Νεπάλ

Βέβαια, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες τις οποίες μετέδωσε το πρωί της Δευτέρας 13/5 η εκπομπή του Mega «Κοινωνία Ώρα MEGA» ο πατέρας υποστηρίζει πως η σύντροφός του ήταν αυτή που του έδωσε να πετάξει τη σακούλα χωρίς ο ίδιος να γνωρίζει πως στο εσωτερικό της ήταν το βρέφος.

Διαβάστε ακόμη: