Η εντός έδρας ήττα από την Εουπεν με 1-0, για την δεύτερη αγωνιστική του βέλγικου πρωταθλήματος, προκάλεσε εκνευρισμό στο στρατόπεδο της Γκενκ, λίγες ημέρες πριν το πρώτο ματς με τον Ολυμπιακό (10/8) για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League.

Μια ήττα που ήρθε λίγα 24άωρα μετά τον αποκλεισμό από την Σερβέτ, που έπαιξε σχεδόν για όλο το παιχνίδι με 10 ποδοσφαιριστές, με τον προπονητή της Γκενκ να τα… χώνει στους ποδοσφαιριστές του.

«Κάθε ήττα είναι δύσκολο να τη διαχειριστείς, αλλά μετράει και ο τρόπος. Εντάξει, χάσαμε πολλές ευκαιρίες, έπρεπε να τις αξιοποιήσουμε, όμως κάποιοι παίκτες δεν είχαν την απαραίτητη νοοτροπία. Ειδικά από ορισμένους που δεν παίζουν πολύ και πήραν την ευκαιρία σε αυτό το ματς, θα περίμενα περισσότερα», ανέφερε ο Βάουτερ Βράνκεν.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η αντίπαλος του Ολυμπιακού στον προκριματικό γύρο του Europa League, μετά από δύο αγωνιστικές στο βέλγικο πρωτάθλημα, βρίσκεται στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας, πίσω από τις Σεν-Ζιουλάζ, Γάνδη και Εουπεν.

Διαβάστε ακόμη: