Φραστικό επεισόδιο με πρωταγωνιστές τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλο Πολάκη και της κοινοβουλευτικής εκπροσώπου του Κινήματος Αλλαγής, Νάντιας Γιαννακοπούλου, σημειώθηκε πριν από λίγο στην Επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης της Βουλής, στη συζήτηση για τη σύμβαση του υπουργείου Δικαιοσύνης με το αντίστοιχο του Κατάρ για αμοιβαία συνδρομή.

Όταν ο πρώην υπουργός έλαβε τον λόγο επιτέθηκε στους βουλευτές της ΝΔ και στην κ. Γιαννακοπούλου, γιατί πριν το Πάσχα είχαν ψηφίσει υπέρ της άρσης της βουλευτικής του ασυλίας, με αφορμή μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση που είχε καταθέσει σε βάρος του η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος της ΝΔ Φωτεινή Αραπατζή.

«Πώς νιώθετε οι βουλευτές της ΝΔ και η κ. Γιαννακοπούλου για την ψήφο σας υπέρ της άρσης της ασυλίας μου στην υπόθεση Αραμπατζή, όταν αποδείχθηκε οτι το 2019 είχε καταδικαστεί από τους εργαζομένους με 20.000 ευρώ να γυρίσει στον καθένα και ήρθε στη βουλή κι έλεγε ότι τη συκοφαντούμε; Η εταιρεία της μέχρι το 2021 δεν τους έχει πληρώσει ακόμη. Δε ντρέπεστε καθόλου; Δεν ήταν μόνο τα αέρα λεφτά που πήρε ο πατέρας της, αλλά όλα εδώ πληρώνονται και ο θεός μπορεί να συγχωρεί, αλλά εγώ ποτέ», ανέφερε.

Στη συνέχεια, απευθύνθηκε προσωπικά στη Νάντια Γιαννακοπούλου λέγοντας «εσύ Γιαννακοπούλου πως αισθάνεσαι γι αυτό;» και αποχώρησε από την αίθουσα.

Η βουλευτής του ΚΙΝΑΛ τον κάλεσε να παραμείνει προκειμένου να ακούσει την απάντησή της: «Αν έχεις τα κότσια γύρνα πίσω Πολάκη να ακούσεις τι θα σου πω για τα ψεύδη και τις αθλιότητες που γράφεις στα social media. Για μια ακόμα φορά στα δύσκολα την κάνεις με ελαφρά πηδηματάκια».

Μάλιστα, ο κ. Πολάκης καταφέρθηκε και κατά της δικαιοσύνης, αλλά και της κυβέρνησης.

«Αυτή τη δικαιοσύνη επιτρέπετε να λειτουργεί στην Ελλάδα και μας φέρνετε να κυρώσουμε σύμβαση με μια χώρα που εφαρμόζει τον ισλαμικό νόμο; Έχω κατηγορηθεί για παρέμβαση στη δικαιοσύνη, επειδή ρωτούσα τι γίνεται με διάφορες υποθέσεις. Τα δημοσιεύματα που λένε ποιος θα αναλάβει τη θέση του προέδρου του Αρείου Πάγου δεν είναι παρέμβαση; Έχετε πάρει ολισθηρό δρόμο κ. υπουργέ. Τα ΜΜΕ δεν μπορούν να φτιασιδώσουν την εικόνα σας. Ζούμε μια νέα εποχή Χριστοφοράκου», επισήμανε.