Σε μια είδηση που προκαλεί σοκ στον χώρο του ευρωπαϊκού μπάσκετ, ο Σέρβος διαιτητής της EuroLeague, Ούρος Νίκολιτς, συνελήφθη από τις αρχές της χώρας του. Σύμφωνα με το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο RTS, στο διαμέρισμά του βρέθηκε το ποσό των 250.000 ευρώ.

Η σύλληψη του 40χρονου ρέφερι έχει προκαλέσει αναστάτωση, με την αστυνομία να έχει ήδη ξεκινήσει έρευνα για να διαπιστωθεί η προέλευση του μεγάλου χρηματικού ποσού, όπως επισημαίνεται στο σχετικό αστυνομικό δελτίο που επικαλούνται τα σερβικά μέσα.

Ο Ούρος Νίκολιτς συγκαταλέγεται στους έμπειρους και αξιόλογους διαιτητές της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης, έχοντας μάλιστα τεθεί υποψήφιος για να διευθύνει αγώνες στο περασμένο Final Four.

Την τρέχουσα σεζόν, είχε σφυρίξει σε σημαντικά παιχνίδια, συμπεριλαμβανομένης της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με την Μπάγερν στο ΟΑΚΑ για την πρεμιέρα, καθώς και του αγώνα μεταξύ Ρεάλ και Ολυμπιακού στη Μαδρίτη.

Διαβάστε ακόμη: