Το «αλογάκι» δεν θα καλπάζει την επόμενη σεζόν στη μεγάλη κατηγορία. Η Λάρισα γνώρισε οδυνηρή ήττα από τον Βόλο (3-1) και μαθηματικά πλέον υποβιβάζεται στη Super League 2. Ο Αχιλλέας Μπέος θα έχει να λέει ότι ήταν αυτός που έδωσε τη χαριστική βολή στην ομάδα του άσπονδου φίλου του Αλέξη Κούγια.

Το παιχνίδι είχε καλό ρυθμό στο ξεκίνημα με τους γηπεδούχους να χάνουν την πρώτη ευκαιρία στο 3’ με τον Δουβίκα που αστόχησε από το ύψος του πέναλτι σε τετ α τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Τρία λεπτά αργότερα, οι φιλοξενούμενοι απείλησαν για πρώτη φορά στο ματς, με τον Ντουρμισάι να γυρίζει ωραία το σώματα του προς την εστία, το σουτ όμως που επιχείρησε πέρασε πάνω από την εστία του Κλέιμαν.

Ο Δουβίκας στο 8’ έβαλε το πρώτο «καρφί» στο σταυρό του μαρτυρίου για τη Λάρισα. Ο νεαρός επιθετικός βρέθηκε μόνος απέναντι στον Ναγκί κι αυτή τη φορά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα (1-0).

Στο 38’ μετά από νέο λάθος του Ηλιάδη, ο Δουβίκας έκλεψε την μπάλα, διένυσε λίγα μέτρα μέχρι την περιοχή, δίνοντας την κατάλληλη στιγμή στον Μπαρτόλο ο οποίος με δυνατή προβολή έκανε το 2-0.

Ευκαιρία στη Λάρισα στο 51’, με εντυπωσιακή ενέργεια του Ακούνια ο οποίος άδειασε δύο παίκτες του Βόλου, το σουτ του όμως πέρασε ελάχιστα δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Κλέιμαν.

Οκτώ λεπτά αργότερα όμως, η αποβολή του Τσόσιτς με δεύτερη κίτρινη κάρτα σε μαρκάρισμα του Περέα ήρθε να αλλάξει τις ισορροπίες στο ματς και να αφήσει τους «βυσσινί» με παίκτη λιγότερο. Παρ’ όλα αυτά, η ΑΕΛ κατάφερε και ξαναμπήκε στο ματς, αφού μετά από χρήση VAR, ο Ευαγγέλου καταλόγισε πέναλτι υπέρ των φιλοξενούμενων σε χέρι του Τέκιο, με τον Ντουρμισάι να αναλαμβάνει την εκτέλεση και να μειώνει σε 2-1.

Μια χαρά η οποία δεν κράτησε για πολύ όμως, αφού στην επόμενη φάση του αγώνα και συγκεκριμένα στο 74′, ο Μπαρτόλο μετά από φάση διαρκείας στα καρέ του Νάγκι, έπιασε ένα εντυπωσιακό φαλτσαριστό σουτ δίνοντας εκ νέου προβάδισμα δύο γκολ στους γηπεδούχους.

ΒΟΛΟΣ (Κώστας Μπράτσος): Κλέιμαν, Τέκιο, Γκρίλο, Μήτογλου, Φεράρι, Τσοκάνης (81′ Κρητικός), Μπαριέντος (46′ Ριένστρα), Νίνης (66′ Μπουένο), Μαρτίνες (46′ Περέα), Μπαρτόλο (78′ Κιάκος), Δουβίκας.

ΑΕΛ (Τζιανλούκα Φέστα): Νάγκι, Ηλιάδης, Γιακιμόφσκι, Τσόσιτς, Μαξιμένκο, Στίφλερ (49′ Μουκαντζό), Κολομπίνο, Νικολιάς, Ακούνια, Πινακάς, Ντουρμισάι (83′ Γρηγορόπουλος).

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις από την  Ελλάδα και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.