Πρεμιέρα με το «δεξί» για την ομάδα του Βόλου στην εφετινή Σούπερ Λιγκ. Σε ένα σχετικά καλό παιχνίδι οι γηπεδούχοι χάρη στα γκολ των Μπαρτόλο και Φαν Βερτ πήραν το πρώτο τρίποντο της σεζόν.

Το σκορ άνοιξε νωρίς στο ματς και συγκεκριμένα μόλις στο 8’. Οι παίκτες του Βόλου εκτέλεσαν φάουλ αρκετά μακριά από την περιοχή με πάσα, ο Ρομέρο σούταρε, η μπάλα χτύπησε στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Σαράνοφ, ο Αντέτζο αιφνιδιάστηκε και ουσιαστικά «έστρωσε» την μπάλα στον Μπαρτόλο, ο οποίος από την μικρή περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα ανενόχλητος.

Στο 29’ ο Μπαρτόλο έχασε μεγάλη ευκαιρία να πετύχει το δεύτερο τέρμα του στην αναμέτρηση καθώς βρέθηκε σε θέση βολής, όμως ο Σαράνοφ έδιωξε σε κόρνερ το σουτ του. Λίγο πριν το ημίχρονο οι γηπεδούχοι θα κατορθώσουν να πετύχουν το 2-0. Στο 42’ ο Ρεγκατέν κουβάλησε την μπάλα από τα αριστερά, έστρωσε για τον Φερνάντες ο οποίος με την σειρά του έδωσε στον Φαν Βερτ, με τον Ολλανδό να γυρίζει ωραία το σώμα του και να πλασάρει εύστοχα.

Οι παίκτες του Μιχάλη Γρηγορίου μπήκαν καλύτερα στο δεύτερο μέρος και κατάφεραν να μειώσουν το σκορ στο 52’. Μετά από απίθανη γκάφα που βάζει γκάφα για το “blooper” της χρονιάς του Ισραηλινού τερματοφύλακα των γηπεδούχων, Κλέιμαν, ο Τιρόνε ανενόχλητος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα από την μικρή περιοχή (2-1). Στο 63’κεφαλιά του Γκρίλο, μετά από κόρνερ, περνάει λίγο άουτ, ενώ στο 68’ σουτ του Ρόμανιτς από την περιοχή, μετά από ωραία κίνηση, κόντραρε και βγήκε κόρνερ. Στο 81’ μεγάλη ευκαιρία για τον Βόλο να «καθαρίσει» το ματς με τον Μπαρτόλο να κάνει το πλασέ όμως οι φιλοξενούμενοι απομάκρυναν.

Πολύ σημαντική στιγμή στο 83’ της αναμέτρησης για τον Λουκά Βύντρα, ο οποίος πέρασε ως αλλαγή και έγινε ο γηραιότερος ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στην πρώτη κατηγορία.

Τελευταία φάση στην αναμέτρηση στο 91’ με τον Λουσέρο, ο οποίος βγήκε στην κόντρα αλλά αντί να «τελειώσει» την φάση έψαξε τον Βοϊτκόφσκι με τον Σκόνδρα να καταφέρνει να απομακρύνει.

Βόλος (Γκιγιέρμο Αμπασάλ, 4-3-3): Κλέιμαν – Πουρίτα, Γκρίλο, Ρομέρο, Φεράρι – Μπαριέντος (77′ Σοάρες), Φερνάντες (Βοϊτκόφσκι 85′), Τσοκάνης – Μπαρτόλο, Φαν Βερτ (65′ Ροσέρο), Ρεγκατέν.

Λαμία (Μιχάλης Γρηγορίου, 4-2-3-1): Σαράνοφ – Σκόνδρας, Αντέτζο (46′ Μαζολουξής), Τζανετόπουλος (83′ Βύντρα), Μαρτίνεζ – Γκέντσογλου, Τσανδάρης – Ελευθεριάδης (46′ Μανοσυάκης), Νούνιεζ, Ρόμανιτς – Καραμάνος