Ένα γκολ μακριά από το απόλυτο φτάσαμε το Σάββατο! Ένα γκολ θέλαμε να μπει στο ματς της Βέρντερ Βρέμης με την Ντόρτμουντ για να περάσουν και οι 6 προτάσεις της στήλης! Η Ντόρτμουντ κέρδισε με 0-2, οι ευκαιρίες διαδέχονταν η μία την άλλη, αλλά το τρίτο γκολ δεν μπήκε.

Οι άλλες 5 επιλογές πέρασαν και με πολύ καλές αποδόσεις! Η αρχή έγινε με τον «άσο» της Σεντ Ετιέν τον οποία είχα αναφέρει από την Παρασκευή και τον πληρωθήκαμε κοντά σε απόδοση διπλασιασμού. Κέρδισε εύκολα με 2-0 την Ντιζόν.

 Την ίδια απόδοση είχε και ο «άσος» της Σεβίλλης στο ματς με την Μαγιόρκα. Είχα επισημάνει και το Over 1,5 σε αυτό το παιχνίδι, που επίσης πέρασε με τη νίκη 2-0 της Σεβίλλης.

Έγινε εύκολα το Over στο ματς Χοφενχάιμ-Λεβερκούζεν (1-3) και ακόμα πιο εύκολα (από το ημίχρονο) το Goal και Over στο ντέρμπι Μονακό-Παρί Σεν Ζερμέν (3-1). Πέρασε και το «διπλό» της Μαρσέιγ με 0-2 στο βραδινό παιχνίδι με την Κλερμόν.

Πάμε να δούμε τους σημερινούς αγώνες

Στη Σούπερ Λίγκα έχει ενδιαφέρον το ματς του Βόλου με τον Ατρόμητο, αφού οι 2 ομάδες διεκδικούν το εισιτήριο για τα πλέι οφ. Ο Βόλος έχει βέβαια το προβάδισμα των 7 βαθμών. Με 1 ματς λιγότερο είναι ο Ατρόμητος, αφού εκκρεμεί η απόφαση για τον αγώνα με την ΑΕΚ. Θέλει μόνο τη νίκη για να μειώσει στους 4 βαθμούς τη διαφορά και να ελπίζει. Δεν πρόκειται να παίξει κλειστά, θα βγει στην επίθεση για να σκοράρει. Ο Βόλος λογικά θα βρει δίχτυα στην έδρα του. Ποντάρω στο Goal/Goal με απόδοση 1,87 από το Πάμε Στοίχημα.

Στην Πρέμιερ Λιγκ, μετά την χτεσινή ισοπαλία 1-1 της Άρσεναλ με την Μπρέντφορντ, η Μάντσεστερ Σίτι θα πλησιάσει στους 3 βαθμούς τους «κανονιέρηδες» αν κερδίσει την Άστον Βίλα. Την Τετάρτη θα λύσουν τις διαφορές τους στο μεταξύ τους ντέρμπι στην έδρα της Άρσεναλ. Η Σίτι θέλει πριν από το ντέρμπι να πλησιάσει σε απόσταση βολής. Θα έχει άλλωστε και 1 ματς περισσότερο. Λογικά θα πάρει σήμερα τη νίκη αλλά ο «άσος» της είναι χαμηλά. Προτιμότερο είναι το Over.

Στην Ιταλία η Γιουβέντους δεν κοιμάται ήσυχη. Ανησυχεί για νέα τιμωρία της μετά την πρώτη με την αφαίρεση 15 βαθμών. Σε αυτή την περίπτωση θα μπει σε ακόμα μεγαλύτερες περιπέτειες. Για να τις αποφύγει πρέπει να μαζέψει κι άλλους βαθμούς. Θα «χτυπήσει» το παιχνίδι με την Φιορεντίνα και μπορεί να το κερδίσει. Μόλις 1 βαθμό στα 4 τελευταία παιχνίδια τους έχουν πάρει οι «βιόλα». Ηττήθηκαν και στις 4 από τις 5 πρόσφατες επισκέψεις τους στην έδρα της Γιουβέντους. Πολύ καλή είναι η απόδοση 1,87 της Γιουβέντους στο Πάμε Στοίχημα.

Κλείνω με Γαλλία και το Goal/Goal στο ντέρμπι της Λυών με την Λανς. Αν έπαιζα σημείο θα πήγαινα με τον «άσο». Πιο ασφαλές δείχνει να είναι το ποντάρισμα στο σκοράρισμα και από τις 2 ομάδες. Και οι 2 προέρχονται από προκρίσεις στο Κύπελλο, στα πέναλτι. Η Λυών απέκλεισε τη Λιλ (2-2 η κανονική διάρκεια) και η Λανς εκτός έδρας την Λοριάν (1-1). Τα 2 τελευταία χρόνια η Λυών κέρδισε τη Λανς με 3-2 και 2-1. Το ενδεχόμενο να βρουν δίχτυα και απόψε το βράδυ δείχνει αρκετά πιθανό.

Διαβάστε ακόμη: