Στον ανακριτή θα οδηγηθεί τη Δευτέρα ο 50χρονος που δολοφόνησε τον 33χρονο κουνιάδο του στο Βόλο, μετά τους ισχυρισμούς πως κακοποιούσε και εκβίαζε την 18χρονη κόρη του.

Η απολογία του θα γίνει στις 12 το μεσημέρι της Δευτέρας, ενώ σύμφωνα με τον δικηγόρο του 50χρονου, ο πελάτης του έχει μετανιώσει για την πράξη του. Όπως μεταφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες, συνειδητοποιεί ότι αν φυλακιστεί δεν ξέρει τι θα απογίνουν τα τρία του παιδιά από τον πρώτο του γάμο, κυρίως η 18χρονη η οποία έχει βιώσει όλο αυτό το μαρτύριο.

«Ο δράστης έχει συνειδητοποιήσει το μέγεθος των επιπτώσεων της πράξης του και το μόνο που τον ανησυχεί είναι το μέλλον των παιδιών του. Μόνο για τα παιδιά του ρωτάει και ανησυχεί για το πώς θα ζήσουν αφού αυτός ήταν ο υποστηρικτής τους. Αυτός τους παρείχε την ασφάλεια στην ζωή τους, αυτός τα στήριζε οικονομικά», δήλωσε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ωστόσο, η δεύτερη σύζυγος του 50χρονου – ο οποίος απέκτησε την 18χρονη και άλλα δύο παιδιά από τον πρώτο του γάμο ενώ με εκείνη έχει ένα – υποστηρίζει πως ο ίδιος δεν ήταν καλός πατέρας. Μάλιστα αμφισβητεί και τα λεγόμενα της 18χρονης, σχετικά με τον βιασμό της. Υπενθυμίζεται ότι η 18χρονη φέρεται να κακοποιούνταν από την ηλικία των 9 χρονών και ο 33χρονος συγκεκριμένα φέρεται να τη βίαζε από τα 12 μέχρι τα 14 χρόνια της.

Για κάποια χρόνια το μαρτύριο της φαινόταν πως είχε λάβει τέλος μέχρι που πριν 10 μήνες ξεκίνησαν οι απειλές. Της ζητούσε χρηματικά ποσά προκειμένου να μην δημοσιοποιήσει φωτογραφίες βίντεο που είχε καταγράψει από τις πράξεις του με την ίδια να προσπαθεί να του δίνει τα χρήματα προκειμένου να μην συμβεί τίποτα από αυτά.

​Τι υποστηρίζει ο 50χρονος που σκότωσε τον κουνιάδο του στο Βόλο

Ο δικηγόρος του 50χρονου μιλώντας στον ΣΚΑΪ επισήμανε ότι η οικογένεια μόλις έμαθε για τους βιασμούς, αλλά και τον εκβιασμό που της γινόταν, χωρίς ακόμη η κόρη να αποκαλύπτει την ταυτότητα του δράστη, πήγαν στο δικηγορικό του γραφείο.

«Ο πατέρας και η κόρη ήρθαν στο γραφείο μου τη Δευτέρα προκειμένου να συζητήσουμε την έκβαση του θέματος, πριν μάθει ο πατέρας ποιος είναι ο βιαστής. Μετά από συνεχείς πιέσεις, την Τρίτη το πρωί, η 18χρονη έδειξε τα μηνύματα στον πατέρα της και τότε έμαθε ότι ο βιαστής και εκβιαστής ήταν ο κουνιάδος του. Με τη λέξη “τακτοποίηση” δεν εννοούσε ότι θα του αφαιρέσει τη ζωή», δήλωσε αναφερόμενος και στη φράση «θα το τακτοποιήσω εγώ», που φέρεται να είπε ο πατέρας όταν έμαθε ότι ο κουνιάδος του βίαζε την κόρη του.

«Το παιδί ήταν σε πάρα πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση όταν το είδα. Από την ηλικία των 9 ετών δεχόταν σεξουαλικές παρενοχλήσεις και από την ηλικία των 12 μέχρι τα 14 γίνονταν οι βιασμοί, με το μικρότερο αδελφάκι μέσα στο σπίτι. Οι γονείς τους εργάζονταν, ο θείος είχε ελεύθερη πρόσβαση», είπε ο κ. Βασιλικός και συμπλήρωσε: «Όταν χρειάστηκε χρήματα, άρχισε να εκβιάζει την κοπέλα ότι θα δημοσιοποιήσει το υλικό που είχε στην κατοχή του».

Διαβάστε ακόμη: