Μία σοκαριστική καταγγελία έφτασε στα χέρια των αστυνομικών της Λιβαδειάς το πρωί της Τετάρτης (24/7) από μία 32χρονη που προσήλθε στο Τμήμα και περιέγραψε ότι είχε πέσει θύμα βιασμού από τέσσερις άγνωστους άνδρες.

Σύμφωνα με την 32χρονη, όλα συνέβησαν στις 11:00 το πρωί της Τετάρτης όταν μετέβη με τη μοτοσυκλέτα της στην παραλία του Αγίου Ισιδώρου όπου είχε ραντεβού με έναν άγνωστο άνδρα, τον οποίο είχε γνωρίσει το προηγούμενο βράδυ μέσα από συνομιλία της στο TikTok.

Λιβαδειά: Η σοκαριστική καταγγελία της κοπέλας

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, ο συγκεκριμένος άνδρας δεν εμφανίσθηκε, όμως κάποια στιγμή που βρισκόταν επί της παραλιακής οδού, τέσσερις άγνωστοι δράστες επιβαίνοντες σε ένα μαύρο αυτοκίνητο εξήλθαν ξαφνικά του οχήματος και ο ένας εξ αυτών, αφού της έκλεισε με την βία το στόμα και τα μάτια, με την συνδρομή των υπολοίπων τριών, την επιβίβασαν παρά την θέλησή της στο αυτοκίνητο.

Κατόπιν, αφού την μετέφεραν σε άγνωστη ερημική τοποθεσία, περίπου 10 λεπτά από το σημείο της αρπαγής, την αποβίβασαν και την εξανάγκασαν σε συνουσία με την χρήση σωματικής βίας απειλώντας την ότι θα τη σκοτώσουν αν μιλούσε.

Οι τρεις εξ αυτών την κρατούσαν ακινητοποιημένη και ο τέταρτος την κακοποίησε σεξουαλικά. Εν συνεχεία οι δράστες αφού την τοποθέτησαν εκ νέου εντός του οχήματος την εγκατέλειψαν σε σημείο, το οποίο βρισκόταν στα μισά περίπου της διαδρομής από το αρχικό σημείο που την είχαν αρπάξει, με την παθούσα να διαφεύγει πεζή.

Κατά τη στιγμή που την τοποθετούσαν στο όχημα μετά τον βιασμό της, σύμφωνα με την 32χρονη, ο ένας δράστης κρατούσε τα μάτια της κλειστά με μαντήλι, το οποίο κουνήθηκε ελαφρώς με αποτέλεσμα να κατορθώσει να δει στιγμιαία τον δράστη, ο οποίος την κακοποίησε.

Σύμφωνα με την περιγραφή της, επρόκειτο για νεαρό, καστανόξανθο, ψηλό, τον οποίο ωστόσο δεν θα μπορούσε να αναγνωρίσει σε ενδεχόμενη μελλοντική διαδικασία.

Την υπόθεση χειρίζεται το Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς.

Διαβάστε ακόμη: