«Έκπληξη» η παρουσία του Αντώνη Ρέμου, ο οποίος τίμησε την καλλιτέχνιδα στο Monte Carlo Sporting, στην αίθουσα Salle des Etoiles, ενώ δεν δίστασε να τραγουδήσει μαζί της on stage.

Η Ελληνίδα τραγουδίστρια κατάφερε και μάγεψε με την φωνή της τους κοσμοπολίτες καλεσμένους της, ανάμεσά τους και τον Πρίγκιπα του Μονακό.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anna Vissi (@annavissiofficial)

Η εμφάνιση της Άννας Βίσση στο «Monte Carlo Sporting» το βράδυ του Σαββάτου στην αίθουσα «Salle des Etoiles» προσέλκυσε «ηχηρά» ονόματα του επιχειρείν, της Ναυτιλίας, εφοπλιστικών οικογενειών, αλλά και του καλλιτεχνικού κόσμου.

Η Άννα Βίσση παραχώρησε για πρώτη φορά μια μοναδική συναυλία (για την ακρίβεια dinner show) στο Monte Carlo Sporting, στην αίθουσα Salle des Etoiles. Τα έσοδα από τις πωλήσεις των εισιτηρίων (που ξεκινούν από 707 ευρώ το άτομο χωρίς ποτό), θα διατεθούν στο Ίδρυμα που έχει ιδρύσει ο Αλβέρτος του Μονακό.

Σε λίγες ημέρες και συγκεκριμένα στις 2 Οκτωβρίου, η οικογένεια που ίδρυσε τη Νaftomar Shipping & Trading ετοιμάζεται για τον γάμο του Σάμι Ζέιν με την Λόρεν Φαν Μπέρκελ στο Μονακό. Guest star θα είναι ο Αντώνης Ρέμος.