Τραγούδι του 2013 του ράπερ Dr. Creep έγινε viral στο TikTok λόγω στίχων που οι ακροατές ισχυρίζονται ότι «προέβλεψαν» την πανδημία του Covid-19.

Το τραγούδι «Pandemic» έχει αναφορές σε έναν «κορωνοϊό» του έτους 2020. Ωστόσο, από την πλευρά του, ο ίδιος ο καλλιτέχνης έχει προηγουμένως εξηγήσει ότι πρόκειται για παράξενη σύμπτωση. Όταν έγραψε για πρώτη φορά τους στίχους που συσχετίζουν το 2020 με κορωνοϊό, υπήρχαν ήδη πολλοί κορωνοϊοί και ένας τύπος του ιού τότε κυριαρχούσε σε δημοσιεύματα του Τύπου.

Σε ανάρτησή του στο Facebook πέρυσι, ο ράπερ διευκρίνισε: «Όσο αφορά την αναφορά στο 2020, το 2020 με 2030 είναι πολύ σημαντικό για εμένα, όπως και για πολλούς άλλους ανθρώπους που έχουν μελετήσει θέματα εσωτερισμού. Πριν από 10 χρόνια ειπώθηκε ότι το 2012 δεν εμπνέει ανησυχία κι ότι πρέπει να προσέξουμε το 2020 με 2030».

Ακολουθεί βίντεο με τους στίχους:

https://www.youtube.com/watch?v=BcIsdygD83E

Τι λέει το τραγούδι που έγινε viral στο TikTok;

«Ξεκινούν πάντα με ένα είδος καταιγίδας, ξέρετε, μια ισχυρή καταιγίδα. Και υπάρχει πάντα αυτή η σκοτεινή, πυκνή βροχή, σαν φρέσκο λάδι μηχανής. Η καταιγίδα ξεκίνησε και κάτι συνέβη. Το πρόσωπό του, τα μάτια του ήταν διαφορετικά… Όταν προσπάθησαν να εκκενώσουν την πόλη, ήταν ήδη πολύ αργά. Η μόλυνση είναι παντού», ακούγεται στην αρχή.

Στη συνέχεια του τραγουδιού «Pandemic» του Dr. Creep ακούγονται τα εξής: «Ο Ιός θερίζει. Τι εννοείς H7N3; Ξεκινήστε σε ένα εργαστήριο στον πρώτο πόλεμο των εμβολίων. Εκατομμύρια πεθαίνουν την πρώτη εβδομάδα στα πανδημικά όνειρα. Πραγματικότητα, μαύρος θάνατος, ευλογιά, μεταλλαγμένη ασθένεια. Προπαγάνδα για όλο τον πληθυσμό και τα στρατεύματα.

Αποφύγετε την πανούκλα, μπορεί να είχε διαρρεύσει στο δωμάτιο. Τώρα είναι αερομεταφερόμενο. Σηματοδοτήστε τη μοίρα μας. Οι νεκροί επιστρέφουν με διάθεση ζόμπι. Το σύστημα καταιωνιστήρων είναι εξοπλισμένο με AuAg. Πού συγκεντρώνουν επιζώντες; Σε ψυχρές εγκαταστάσεις. Παρακολουθήστε τη διαδικασία του τρόμου από το λόφο κοντά στο ρέμα. Παραμένω σε μάσκα. Φιλτράρω ακόμα το νερό μου καθαρό. Αυτό δεν είναι παρελθόν ή η πληγή της Αθήνα».