Viral έχει γίνει ένα βίντεο που δείχνει παρουσιάστρια των ειδήσεων του BBC με υψωμένο το μεσαίο δάχτυλο.

Η Maryam Moshiri σηκώνει τα φρύδια της και κάνει την χειρονομία προς την κάμερα καθώς εμφανίζεται στην οθόνη μετά το τέλος της διάσημης μουσικής αντίστροφης μέτρησης του προγράμματος.

Η παρουσιάστρια του BBC προσπάθησε να το «μαζέψει»

Η ίδια φαίνεται να μην έχει συνειδητοποιήσει ότι είναι ζωντανά στον αέρα καταλαβαίνοντας γρήγορα ότι είναι στον αέρα και κατεβάζοντας το χέρι της.

Η Moshiri είναι μία από τους κύριους παρουσιαστές του τηλεοπτικού δικτύου της Βρετανίας, αφού φαίνεται να συνειδητοποιεί ότι είναι στον αέρα, αμέσως επανέρχεται διαβάζοντας τους τίτλους ειδήσεων για τον Μπόρις Τζόνσον.

«Ζωντανά από το Λονδίνο, αυτό είναι το BBC News», λέει με σοβαρό ύφος.

Το faux pas συνέβη στην παγκόσμια ροή του BBC News στις 12 το μεσημέρι ώρα Ηνωμένου Βασιλείου την Τετάρτη. Το κανάλι στο Ηνωμένο Βασίλειο έδειχνε τις Ερωτήσεις του πρωθυπουργού.

Οι τηλεθεατές αντέδρασαν, με ορισμένους να υποστηρίζουν ότι η κίνηση έδειξε έλλειψη επαγγελματισμού, ενώ άλλοι αστειεύτηκαν ότι αισθάνονται το ίδιο για τη δουλειά τους, σύμφωνα με τη Daily Mail.

Δείτε το βίντεο:

Τον Σεπτέμβριο, η παρουσιάστρια έγινε πρωτοσέλιδο με την ξεκαρδιστική αυτοσχέδια απεικόνισή της ενός σπάνιου μπλε υπερφεγγαριού όταν μια φωτογραφία του σεληνιακού γεγονότος δεν εμφανίστηκε στην οθόνη. «Λυπάμαι πολύ, δεν έχω φωτογραφία να σας δείξω», είπε η Moshiri στους θεατές πανικόβλητη.

Διαβάστε ακόμη: