Κάμερα κατέγραψε την στιγμή που ένας αστυνομικός έβαλε στη θέση τους τουρίστες που γελοιοποιούσαν ένα μέλος της βασιλικής φρουράς στο Λονδίνο και έχει γίνει viral στο TikTok.

Πλάνα που αναρτήθηκαν στο TikTok δείχνουν τους τουρίστες, που πιστεύεται ότι είναι Αμερικανοί, να φωνάζουν και να κοροϊδεύουν τον φρουρό στο κεντρικό Λονδίνο.

Οι τουρίστες έχουν βγάλει τα τηλέφωνά τους για να βιντεοσκοπήσουν τον ένστολο φρουρό και απαθανατίζουν ο ένας τον άλλον να γελάνε πριν αρχίσουν να ουρλιάζουν όταν νομίζουν ότι μάντεψαν το όνομα του ένστολου ο οποίος με τις εκτελεί την επίπονη υπηρεσία του.

Στη συνέχεια, ένας αξιωματικός της αστυνομίας εμφανίζεται για να συζητήσει με τον φρουρό πριν απευθυνθεί στους τουρίστες για να τους σταματήσει.

Η βασιλική φρουρά αποτελεί ένα τουριστικό αξιοθέατο στο Λονδίνο και συχνά συμβαίνουν πολλά ευτράπελα.

Viral στο ΤikTok ο αστυνομικός που τα έβαλε με τους τουρίστες στο Λονδίνο

«Αυτοί οι στρατιώτες υπηρετούν τη χώρα τους, παίρνουν τη δουλειά τους στα σοβαρά, είναι υπεύθυνοι για την προστασία αυτής της εγκατάστασης, δεν είναι αντικείμενο γελοιοποίησης», λέει στους τουρίστες.

«Εκτιμώ ότι εσείς διασκεδάζετε, αυτός δεν διασκεδάζει, έχει μια κουραστική μέρα, έχει πολλές ώρες που εργάζεται. Είναι κουραστικό, εξαντλητικό, και τον εκνευρίζετε.

Δεν το εκτιμούμε αυτό. Θα σας ζητήσω να φύγετε από την εγκατάσταση», λέει με αυστηρό ύφος.

Οι θεατές του βίντεο έσπευσαν να επαινέσουν τον αστυνομικό, με έναν να γράφει: «Ο αστυνομικός το χειρίστηκε σαν πρωταθλητής».

Ένας άλλος πρόσθεσε: «Μπράβο σε αυτόν τον αστυνομικό.

Διαβάστε ακόμη: