Μια έγκυος γυναίκα δέκα εβδομάδων ήθελε να ξεφύγει από τον κακοποιητικό σύζυγό της στη Βραζιλία, προσπαθώντας να πηδήξει από το παράθυρο.

Σοκαριστικό είναι το βίντεο που δείχνει την 35χρονη έγκυο, μητέρα ενός παιδιού, Μαρία Χοσέ να προσπαθεί να ξεφύγει από τον βίαιο σύζυγό της, πηδώντας από το παράθυρο του διαμερίσματός τους από τον δεύτερο όροφο κτιρίου, στη Βραζιλία.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, το βίντεο καταγράφηκε το περασμένο Σάββατο από κατοίκους στην πόλη Duque de Caxias του Ρίο ντε Τζανέιρο και φαίνεται πως η 35χρονη, σε μια κίνηση να σωθεί, τοποθετεί το ένα της πόδι πάνω από το παράθυρο στην προσπάθειά της να ξεφύγει.

Ο 32χρονος σύζυγός της την τραβά από το κεφάλι για να μπει μέσα

Ο 32χρονος σύζυγός της όμως, Βίτορ Μπατίστα, φαίνεται να της τραβά το κεφάλι και να την παρασύρει πίσω στο διαμέρισμα, ενώ στη συνέχεια φαίνεται η έγκυος να γέρνει προς τα πίσω πάνω από το περβάζι του παραθύρου.

Ο σύζυγος τραβά τη γυναίκα προς το μέρος του, ενώ προσπαθεί να κλείσει το παράθυρο. Οι γείτονες κάλεσαν την Αστυνομία, η οποία τον συνέλαβε. Ο άντρας φέρεται να εξοργίστηκε αφού ανακάλυψε ότι η σύζυγός του έγραψε ένα σημείωμα ζητώντας βοήθεια και το πέταξε έξω από το παράθυρο.

Είναι χρόνια κακοποιητικός απέναντί της

Η 35χρονη Μαρία Χοσέ προέταξε ότι ο σύζυγός της, με τον οποίο είναι παντρεμένη δύο χρόνια, την ξυλοκοπούσε επανειλημμένα καθ’ όλη τη διάρκεια της σχέσης τους.

Οπως ισχυρίστηκε η ίδια, ο Μπατίστα φέρεται να απείλησε εκείνη και τον τετράχρονο γιο της από προηγούμενη σχέση, ενώ πήδηξε από παράθυρο για να ξεφύγει από την κακοποίησή του και τον Μάιο.

Από την άλλη, σύμφωνα με το βραζιλιάνικο ειδησεογραφικό πρακτορείο G1, ο 32χρονος υποστήριξε στις Αρχές ότι ο καβγάς ήταν «απλώς, ένας καβγάς ζευγαριού».

Παρά τη συνεχή κακοποίηση, η έγκυος γυναίκα είχε εκφράσει την ελπίδα ότι τελικά ο Μπατίστα θα άλλαζε.