H Βίκυ Καγιά μίλησε στην κάμερα της εκπομπής, Ελένη, για την επόμενη μέρα μετά το τέλος της συνεργασίας της με το Star και για την απόφαση της να αφήσει το τηλεοπτικό της παιδί, το shopping star, για τα επαγγελματικά της σχέδια αλλά και για τις καλοκαιρινές διακοπές με την οικογένεια της.

«Δεν είμαι ακόμα στα χαλαρά μου και στα ήρεμα μου, στρεσάρομαι. Κάποια στιγμή χρειάζεται να κάνεις κάτι άλλο για να ξαναβρείς τον εαυτό σου. Πολλές φορές στη ζωή όσο και να αγαπάμε τα πράγματα πρέπει να τα αφήνουμε πίσω γιατί έκλεισε ο κύκλος τους», είπε χαρακτηριστικά και τόνισε ότι δεν είναι του βολέματος και δεν μπορεί να κάνει τα ίδια.

«Φεύγω σε μια περίοδο που το «shopping star»’ πάει πολύ καλά Εμπιστεύομαι την κρίση του καναλιού και θα αξιολογήσουν καλά ποιος θα πάρει τη θέση μου. Θα αγαπώ πάντα το ‘’Shopping Star’’ και το ‘’Next Top Model’’».

Η Βίκυ Καγιά, που βρέθηκε στην επίδειξη μόδας του Άγγελου Μπράτη, δήλωσε πως μπορεί να φανταστεί άλλον παρουσιαστή στη θέση της όπως και θα γίνει.

«Έκλαψα, πόνεσα και το δούλεψα πολύ να πάρω αυτήν την απόφαση να φύγω. Είναι καλύτερα να κάτσω να τα βρω με τον εαυτό μου και να κάτσω με τα παιδάκια μου. Πιστεύω ότι θα πάρω μια τηλεοπτική απόσταση, πριν το 2024 δεν θεωρώ ότι θα γίνει κάτι».

Η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως δεν θα επέστρεφε σε πρωινό. «Δεν ήταν δική μου συνταγή, κάλυψα μια τρύπα δύο μηνών. Δεν νιώθω καμία πικρία, νιώθω αγάπη και ευγνωμοσύνη για το star που μου εμπιστεύθηκε υπέροχες εκπομπές».

Η Βίκυ Καγιά δήλωσε πως δεν περιμένει τίποτα πια από τους άλλους: «Δεν νιώθω αχαριστία, δεν περιμένω οι άλλοι να σκέφτονται όπως σκεφτόμαστε εμείς. Μετά τις εκλογές ξεκινάμε διακοπές και θα επισκεφτούμε οικογένεια και φίλους».

Διαβάστε περισσότερα