Θλίψη έχει σκορπίσει στον κόσμο του ελληνικού βόλεϊ, ο προπονητής Βαγγέλης Κουτουλέας. Η Βίκυ Χατζηβασιλείου, τον αγαπημένο φίλο και κουμπάρο της. Η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ανέβασε ένα στιγμιότυπο με την είδηση του θανάτου του προπονητή και στη λεζάντα έγραψε:

«Από σήμερα ο κόσμος του βόλεϊ είναι φτωχότερος. Ο κόσμος των καλών και χαμογελαστών ανθρώπων, ολιγαριθμότερος. Είχα την τιμή στη ζωή μου να είμαι αθλήτριά του, φίλη του και κουμπάρα του. Σ’ ευχαριστώ Βαγγέλη μου γιατί μόνο με όμορφες στιγμές έχεις στολίσει τις μνήμες μου. Όμως γιατί τόσο νωρίς, τόσο άδικα, τόσο νέος? Δεν πρόλαβα να σου πω πόσο σε θαυμάζω, πόσο σε αγαπώ, πόσο σ’ ευχαριστώ. Μόνο τώρα ψελλίζω μουδιασμένη καλό ταξίδι…».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μεσσήνιος προπονητής πάλευε με την επάρατη νόσο, χάνοντας τελικά τη μάχη με τη ζωή, τα μεσάνυχτα του Σαββάτου. Ο Βαγγέλης Κουτουλέας ξεκίνησε την καριέρα του από τον Μεσσηνιακό και ακολούθησαν Παναθηναϊκός, Κτησιφώντας, Πανελλήνιος, Ιωνικός. Σαν προπονητής σάλας δούλεψε στον Ιωνικό, ΓΕΜ και ΠΑΟΚ, πριν πάει σε Αγγλία και Κύπρο. Παράλληλα, συμμετείχε ενεργά και στο μπιτς βόλεϊ και ήταν πρωταθλητής Ελλάδας, παίζοντας σε τελικό 11 φορές.