Βικτόρια Μπέκαμ: Μας προτείνει το τζιν που θα φοράμε το 2021. Μέσα από το προφίλ της στο Instagram, η Βικτόρια Μπέκαμ συχνά προτείνει τάσεις, στιλιστικές ιδέες και looks για κάθε ώρα της ημέρας και κάθε περίσταση.

Η ίδια, άλλωστε αποτελεί μια από τις πιο διάσημες σχεδιάστριες και δημοφιλές είδωλο του στιλ, με εκατομμύρια followers και fans, που ακολουθούν μανιωδώς τα tips που δίνει. Κάθε της εμφάνιση είναι έμπνευση και κάθε φορά δίνει και μια νέα πρόταση στις fashionistas που εκτιμούν το εκλεπτυσμένο γούστο.

Η Βικτόρια Μπέκαμ προτείνει το τζιν που θα φοράμε όλο το 2021 | BOVARY

Για τη Βικτόρια Μπέκαμ, μια χειμερινή, γυναικεία γκαρνταρόμπα που στοχεύει στην άνεση και την κομψότητα απαρτίζεται από πολύ συγκεκριμένα ρούχα. Πέρα από μια pencil φούστα, ένα λευκό πουκάμισο, ένα λευκό t-shirt και (φυσικά) ένα ζευγάρι (ή και περισσότερα) ψηλοτάκουνε γόβες, το τζιν είναι για την ίδια το απόλυτο must, όλο τον χρόνο.

Η ίδια, λοιπόν, φαίνεται να έχει αδυναμία στα τζιν και πολλές φορές θα δούμε στο προφίλ της denim κομμάτια από τις εκάστοτε συλλογές, μαζί με στιλιστικές προτάσεις για το πώς μπορούμε να τα συνδυάσουμε.

Πιο πρόσφατα, η Βικτόρια Μπέκαμ ανέβασε ένα βίντεο στο οποίο προτείνει το απόλυτο τζιν του 2021, που μπορείτε να φοράτε κυριολεκτικά όλη μέρα. Πρόκειται λοιπόν για ένα 70s inspired τζιν, ψηλόμεσο, σε flare γραμμή (τύπου καμπάνα) και σε μήκος που κάνει το πόδι να φαίνεται μεγαλύτερο. Η σχεδιάστρια και fashion icon αναφέρει στη λεζάντα «συνδυάστε τώρα με πλεκτά και σε λίγο καιρό με μεταξωτά tops».