Ένα νέο βίντεο ντοκουμέντο που αφορά την υπόθεση βιασμού της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα στην Θεσσαλονίκη, έρχεται στην δημοσιότητα.

Η 24χρονη κοπέλα φαίνεται στο βίντεο να τρεκλίζει, κάτι που επιβεβαιώνει πως ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ όταν γύρισε στο ξενοδοχείο.

Στο βίντεο, που δημοσιεύει η ιστοσελίδα zougla.gr, φαίνεται η 24χρονη Γεωργία να επιστρέφει στο ξενοδοχείο το μοιραίο ξημέρωμα της Πρωτοχρονιάς, όταν κατάλαβε ότι δεν ήταν σε θέση να οδηγήσει εξαιτίας του αλκοόλ και δεν μπορούσε να βρει που είχε παρκάρει το αυτοκίνητό της.

Η Γεωργία Μπίκα φαίνεται να τρεκλίζει και να είναι σε κακή κατάσταση, κάνοντας «οκτάρια» ενώ προσπαθεί να επιστρέψει στο ξενοδοχείο.

Η Γεωργία Μπίκα κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού σε δωμάτιο πολυτελούς ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη, τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς.

Τα πρόσφατα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων έδειξαν τελικά ότι είχε αυξημένα επίπεδα αλκοόλ στο αίμα της.

Υπόθεση βιασμού της 24χρονης: Το μήνυμα στο Instagram

Το δικό της μήνυμα έστειλε μόλις πριν δύο ημέρες η Γεωργία Μπίκα, μέσω ανάρτησής της στο Instagram, τονίζοντας πως «ο δεύτερος βιασμός, εκείνος της αμφισβήτησης, είναι εξίσου οδυνηρός».

«Έπειτα από έναν καταιγισμό αγάπης και αγκαλιάς από όλους εσάς, έχω να πω μέσα από την καρδιά μου ευχαριστώ σε όλους όσοι με στήριξαν αυτές τις δύσκολες μέρες. Δεν είμαι μόνον η Γεωργία του Λαγκαδά. Είμαι η γυναίκα Γεωργία, η οποία διεκδικεί το δίκιο και την αξιοπρέπειά της.

Ο δεύτερος βιασμός, εκείνος της αμφισβήτησης, είναι εξίσου οδυνηρός. Θα τον αντιμετωπίσω όμως όπως και τον πρώτο, με μία διαφορά: Με τις αισθήσεις μου και τα μάτια μου ανοιχτά. Με τη δική σας αγάπη και συμπαράσταση, γιατί όλοι εσείς είσαστε η δική μου μεγάλη οικογένεια. Αληθινή αγάπη και σεβασμός αυτό είναι που θέλω να πετύχω, δικαίωση ψυχής και ηρεμία! Για εμένα και για κάθε γυναίκα που φοβάται…

Ευχαριστώ που με αγκαλιάσατε», έγραψε η Γεωργία Μπίκα.