Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για τις τραγικές στιγμές που εκτυλίχθηκαν λίγο πριν ο πατέρας της 14χρονης η οποία έχει πέσει θύμα βιασμού στο Ρέθυμνο αποφασίσει να βάλει τέλος στη ζωή του.

Οι κατηγορούμενοι για την υπόθεση είναι 12, εκ των οποίων οι 11 κατηγορούνται για ασελγείς πράξεις με ανήλικη και ο 12ος, ο οποίος είναι 38χρονος πακιστανικής καταγωγής, για βιασμό.

Όπως προκύπτει από τα στοιχεία που έχουν συλλεχθεί από την έρευνα, ο πατέρας της ανήλικης πληροφορήθηκε για τα δεινά που τραβούσε το παιδί του και δεν μπόρεσε να το αντέξει.

Βιασμός 14χρονης στο Ρέθυμνο: Συγκλονίζει το σημείωμα του αυτόχειρα πατέρα της

Πήρε μία φωτογραφία της οικογένειάς του και λίγο πριν βάλει τέλος στη ζωή του άφησε ένα σημείωμα στο οποίο φέρεται να έγραψε τα εξής: «Ψάξε το κινητό της κόρης μου. Δεν γνωρίζαμε τίποτα για όσα γίνονταν. Μην πάρετε το παιδί από τη γυναίκα μου γιατί θα τρελαθεί. Ευχαριστώ την αστυνομία. Δεν αντέχω άλλο. Ψάξτε το κινητό της κόρης μου για να μάθετε την αλήθεια».

Μερικές μέρες μετά την αυτοχειρία, αποκαλύφθηκε η φρίκη που ζούσε η κόρη του, ενώ συνελήφθη και ένας Πακιστανός για τον βιασμό της.

Βιασμός 14χρονης στο Ρέθυμνο: «O πατέρας της το ήξερε, έκανε παρέα με τον Πακιστανό»

Η θεία της 14χρονης, αδελφή της μητέρας της, μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», λέγοντας πως ο πατέρας της ανήλικης έκανε παρέα με τον Πακιστανό κατηγορούμενο και πως το κορίτσι είχε επαφές με τους άνδρες με τη θέλησή της.

«Αυτοκτόνησε ο πατέρας της. Έγινε η κηδεία του. Μάλλον επειδή έκανε παρέα με τον Πακιστανό που βίασε τη μικρή και δεν το άντεξε, πιστεύω, αυτό. Είχε και δικά του προβλήματα. Ρώτησα την ανιψιά μου και μου είπε ότι μια φορά έγινε με τον Πακιστανό και δεν ξαναέγινε άλλη φορά. Οι γονείς της δεν ήταν παντρεμένοι, απλά συζούσαν», είπε αρχικά η θεία της ανήλικης.

«Ήμουν πολύ κοντά (σ.σ με την ανιψιά μου), όσο μπορούσα να είμαι κι ακόμα είμαι. Τώρα έχουμε λίγο απομακρυνθεί, γιατί έχω καταλάβει πολλά πράγματα, έχει κάνει κι άλλα. Γι’ αυτά τα παιδιά που λέτε, που είναι μέσα, δε φταίνε σε κάτι. Πήγαινε με τη θέλησή της με αυτά τα παιδιά. Μόνο για τον Πακιστανό είπε ότι τη βίασε. Η αδελφή μου την έχει δει 2-3 φορές να έρχεται στο σπίτι στις 5 το πρωί. Περίμενε να κοιμηθεί η μάνα της για να βγει στις 2 τη νύχτα από το σπίτι. Η αδελφή μου δεν την έχει χτυπήσει ποτέ. Δεν έβγαζε χρήματα από αυτό. Το πρωί έλεγε στη μάνα της ότι πήγαινε στο σχολείο, αλλά δεν καθόταν στην τάξη. Έλεγε όλο ψέματα. Όλα ένα ψέμα ήταν. Η αδελφή μου τι να πρωτοκάνει, να πάει στη δουλειά να βγάλει 10-20 ευρώ», συνέχισε η θεία της.

Όπως είπε η ίδια, το κορίτσι πριν από μια εβδομάδα έγινε 15 ετών και αυτά γίνονταν από όταν ήταν 12 ετών. «Τη ρώτησα και μου είπε: “Το σώμα είναι δικό μου και κάνω ό,τι θέλω με αυτό. Ο πατέρας μου ξέρει, η μάνα μου όχι γιατί θα με σκοτώσει”. Το μόνο που μου είπε για τον πατέρα της ήταν ότι το ήξερε και της είχε πει να παίρνει προφυλάξεις. Από όσο ξέρω ήταν δεμένη με τον πατέρα της, μιλούσαν», υποστήριξε.

Τέλος, ανέφερε πως όταν μπήκε η αστυνομία στο σπίτι για να κάνει έρευνα, ο πατέρας της 14χρονης ήταν στο νοσοκομείο για εγχείρηση στο χέρι. Μετά από μια εβδομάδα, ζήτησε λεφτά από την αδελφή της για να βάλει πετρέλαιο, εκείνη του έδωσε 50 ευρώ κι έφυγε με το αγροτικό του.

Βιασμός 14χρονης στο Ρέθυμνο: «Ψάχνω να μάθω την αλήθεια» λέει η μητέρα του κοριτσιού

Από την πλευρά της, η μητέρα της ανήλικης δήλωσε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ότι η κόρη της δεν μιλάει και πως ο Πακιστανός κατηγορούμενος δούλευε στα χωράφια του άντρα της. Ο αυτόχειρας δεν της είπε κουβέντα, όμως η ίδια πιστεύει ότι έβαλε τέλος στη ζωή του, εξαιτίας αυτού.

«Τον πήρα από το νοσοκομείο και γυρίσαμε στο σπίτι. Άλλαξε τα ρούχα και τα παπούτσια του και μου ζήτησε λεφτά για να βάλει πετρέλαιο, επειδή ήθελε να πάει στο χωριό του που ήταν η οικογένειά του. Δεν αποχαιρέτησε το κοπέλι, ούτε εμένα. Τον ρώτησα αν θα αργήσει για να βάλω φαγητό και δεν γύρισε ποτέ», περιέγραψε.

«Το κοπέλι μου δεν έβγαινε το βράδυ από το σπίτι. Μου έπεσε βόμβα, όταν έμαθα όλα αυτά τα πράγματα από την Αστυνομία. Δεν ξέρω πώς θα βγάλω άκρη. Γιατί να με αφήσει σε τόσο δύσκολες στιγμές; Ο Πακιστανός τη βίασε μόνο μία φορά πριν από 7-8 μήνες. Κι εγώ ψάχνω την αλήθεια», κατέληξε.

Η εκπομπή επικοινώνησε και με τον θείο της 14χρονης, ο οποίος είπε μεταξύ άλλων ότι ο 50χρονος αδελφός του είχε κάνει άλλες δύο απόπειρες αυτοκτονίας στο παρελθόν.

Βιασμός 14χρονης στο Ρέθυμνο: Πώς αποκαλύφθηκε η φρικτή υπόθεση

Υπενθυμίζεται ότι το κουβάρι της δυσώδους υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται έπειτα από μία ανώνυμη καταγγελία στο Χαμόγελο του Παιδιού.

Η καταγγελία για τα δεινά που τραβούσε η κοπέλα έγινε το καλοκαίρι του 2023 από ένα άτομο που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του. Στην καταγγελία γινόταν λόγος για κατ’ εξακολούθηση σεξουαλική εκμετάλλευση και κακοποίηση ανήλικης από την ευρύτερη ορεινή περιοχή στην ενδοχώρα του Ρεθύμνου, όπου φέρεται να εμπλέκονται ενήλικοι άνδρες, τόσο αλλοδαποί, όσο και ημεδαποί.

Στη συνέχεια υπήρξε ενημέρωση των Αρχών της περιοχής και ακολούθησε αστυνομική έρευνα από την οποία προέκυψε η εμπλοκή 12 ατόμων. Ειδικότερα, από την εξέταση της ανήλικης, παρουσία παιδοψυχολόγου, διαπιστώθηκε ο βιασμός της τουλάχιστον από έναν εκ των 12 εμπλεκομένων και η τέλεση γενετήσιων πράξεων από τους υπόλοιπους.

Σε έρευνα που έγινε στα τέλη Ιανουαρίου στο σπίτι του δράστη που φέρεται να βίασε την κοπέλα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο κινητά τηλέφωνα και ένα φυσίγγιο πιστολιού.

Διαβάστε ακόμη: