Ο βιασμός της 12χρονης στα Σεπόλια έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο. Ήδη, πέντε άτομα έχουν προφυλακιστεί ενώ οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό.

Ανάμεσα στους προφυλακιστέους και ένας 34χρονος επιχειρηματίας ενώ τις τελευταίες ώρες, τον γύρο του διαδικτύου κάνουν οι ντροπιαστικές δηλώσεις της δικηγόρου του, Γιώτας Παντελεάκη, μιλώντας στα τηλεοπτικά συνεργεία ενώ δεν δίστασε να ρωτήσει τους δημοσιογράφους αν έχουν δει φωτογραφία της ανήλικης!

«Η κοπέλα είναι ψηλή και εύσωμη και φαίνεται 18 με 20 ετών και, μην γνωρίζοντας, βγήκε ένα βράδυ μαζί της. Έχετε δει φωτογραφίες; Είδα τις φωτογραφίες του παιδιού.  Είναι πάρα πολύ ψηλή και εύσωμη. Πλασαρίζονταν στο σάιτ ως 17χρονη, όταν την είδε πίστευε ότι ήταν 18 με 20 και κατηγορείται ότι εν γνώση του προέβη σε ασελγή πράξη».

«Πριν κάνετε τις δημοσιεύσεις που έχετε κάνει, θα πρέπει να είχατε ελέγξει αυτό το παιδί. Φαινόταν 12, φαινόταν 5, φαινόταν 25… Δεν φαίνεται ότι είναι 12» πρόσθεσε στη συνέχεια η κ. Παντελεάκη.

Τα… έβαλε και με τους δημοσιογράφους!

Στη συνέχεια, η δικηγόρος κλήθηκε από την Τατιάνα Στεφανίδου, στο Tlive για διευκρινίσεις.

«Ακούστε με… Έκανα μία δήλωση λοιπόν. Πριν διογκώσετε τα πράγματα όλοι εσείς μέσα από τα media, θα πρέπει να βλέπετε και τις ιδιαιτερότητες. Είναι μία δυστυχισμένη κοπελίτσα 12 ετών, που της έκαναν ό,τι της έκαναν… Όμως η κοπέλα αυτή φαίνεται μεγαλύτερη σε ηλικία!», επανέλαβε η δικηγόρος.

«Έχω δει φωτογραφίες από τη δικογραφία. Το παιδί δεν το έχει δει κανείς, ούτε επιτρέπεται. Οι μαρτυρίες ποιες είναι; Δεν είναι λεπτό και κοντό το παιδί. Είναι ψηλό» είπε χαρακτηριστικά.

«Σφάχτηκε» ο Ευαγγελάτος με τη δικηγόρο του 34χρονου

Στο μεταξύ, ανέβηκαν οι τόνοι στη χθεσινή εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου όταν βγήκε σε ζωντανή σύνδεση η δικηγόρος του 34χρονου επιχειρηματία.

Η δικηγόρος είπε στην εκπομπή πως οι δηλώσεις της παρερμηνεύτηκαν και ότι η ανήλικη φαινόταν μεγαλύτερη με τον τρόπο που ήταν ντυμένη και βαμμένη.

Η ίδια επέμεινε ότι το 12χρονο κοριτσάκι φαίνεται μεγαλύτερο, με αποτέλεσμα ο Ευαγγελάτος να εκραγεί και να επικρατήσει μεγάλη ένταση.

«Έχετε δει το παιδί και λέτε ότι φαίνεται 18 και 20; Παιδί που πάει έκτη δημοτικού, βιασμένο, το έχετε δει; Εγώ μίλησα με 100 ανθρώπους που το έχουν δει», ξέσπασε ο παρουσιαστής.

Τα πνεύματα οξύνθηκαν, με αποτέλεσμα να κλείσει η επικοινωνία με τη δικηγόρο.

Διαβάστε ακόμη: