Τα πρωταθλήματα συνεχίζονται στα μέσα της εβδομάδας και υπάρχουν πολλές επιλογές για να ποντάρουμε. Από το σημερινό πρόγραμμα ξεχώρισα το Over στο ματς της Λιντς με τη Λέστερ. Πρόκειται για κρίσιμο παιχνίδι ανάμεσα σε 2 ομάδες που παλεύουν για να σωθούν. Και οι 2 σκοράρουν με άνεση, ενώ το ίδιο εύκολα παραβιάζεται η εστία τους. Ποντάρω στο Over το οποίο πληρώνει 1,70 στο Πάμε Στοίχημα.

Τρία ντέρμπι έχει το πρόγραμμα της Τετάρτης. Στη Super League η ΑΕΚ έχει το προβάδισμα στην αναμέτρησή της με τον ΠΑΟΚ στην Opap Arena. Θέλει μόνο τη νίκη για να παραμείνει στην κορυφή πριν δώσει το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη «Λεωφόρο» που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό τον τίτλο. Στο 1,64 είναι ο «άσος» της.

Στην Premier League η Μάντσεστερ Σίτι δεν … παίζεται αυτή την εποχή. Σαρώνει όποια ομάδα βρει στο δρόμο της. Δύσκολα θα γλιτώσει η Άρσεναλ η οποία έχασε έδαφος στη μάχη για τον τίτλο μετά τις 3 σερί ισοπαλίες που έφερε. Στο 1,54 είναι ο «άσος» της Σίτι.

Στο Κύπελλο Ιταλίας βγαίνει το ζευγάρι του τελικού. Λογικά η Φιορεντίνα θα είναι η μία φιναλίστ αφού κέρδισε στον πρώτο ημιτελικό εκτός έδρας με 0-2 την Κρεμονέζε και δίνει τη ρεβάνς στο γήπεδό της. Αμφίρροπο είναι το άλλο ζευγάρι. Η Γιουβέντους και η Ίντερ ήρθαν ισόπαλες με 1-1 στο πρώτο ματς στο Τορίνο. Τώρα παίζουν στο Μιλάνο και ο «άσος» της Ίντερ πληρώνει 2,07 στο Πάμε Στοίχημα. Θα τον τιμήσω.

Για την Πέμπτη έχω «κυκλώσει» τον «άσο» της Αθλέτικ Μπιλμπάο στο ματς της La Liga με τη Σεβίλλη. Βλέπει Ευρώπη η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε μετά τις 3 σερί νίκες. Η Σεβίλλη απομακρύνθηκε από τις επικίνδυνες θέσεις και είναι κουρασμένη από τα συνεχόμενα παιχνίδια. Είναι ευκαιρία για την Μπιλμπάο να πάρει τη νίκη. Στο 1,78 έχει υποχωρήσει ο «άσος» της.

Διαβάστε περισσότερα