Το sequel για το Venom απέκτησε trailer και όπως φαίνεται, η ταινία υπόσχεται μπόλικη δράση και πολλή ένταση, με τον Tom Hardy να επιστρέφει στον πρωταγωνιστικό ρόλο. Το «Venom: Let There Be Carnage» αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 24 Σεπτεμβρίου 2021.

Τον Ιανουάριο του 2019, η Sony ανακοίνωσε τον σχεδιασμό μιας συνέχειας με την Kelly Marcel να προσλαμβάνεται ως σεναριογράφος. Ο Tom Hardy, ο Woody Harrelson και η Michelle Williams επιβεβαιώθηκαν ότι θα επιστρέψουν, αν και ο σκηνοθέτης δεν είχε οριστεί λόγω των δεσμεύσεων του Ruben Fleischer στο «Zombieland: Double Tap» (2019). Έτσι, ο Andy Serkis προσλήφθηκε για να σκηνοθετήσει τη συνέχεια τον Αύγουστο του 2019.

Τον Οκτώβριο της ίδιας χρονιάς, ο Fleischer είπε ότι ήταν χαρούμενος που άφησε τον Serkis να αναλάβει το franchise μετά την αρνητική κριτική αντίδραση που έλαβε ο Venom. Ο Fleischer πίστευε ότι όσοι άσκησαν αρνητική κριτική, ήταν άδικοι δικαιολογώντας τη στάση τους ότι πιθανώς προέκυπτε λόγω προκαταλήψεων εναντίον της Sony και έναντι των αντίπαλων ταινιών υπερήρωων της Marvel Studios.

Venom

Το «Venom» είναι μια αμερικανική ταινία υπερηρώων του 2018 που βασίζεται στον ίδιο χαρακτήρα από Marvel Comics, που παράγεται από την Columbia Pictures σε συνεργασία με Marvel και Tencent Pictures. Η διανομή έγινε από τη Sony Pictures Release και πρόκειται για την πρώτη ταινία στο Sony Pictures Universe of Marvel Characters.

Ήταν σε σκηνοθεσία Ruben Fleischer από ένα σενάριο των Jeff Pinkner, Scott Rosenberg και Kelly Marcel, με πρωταγωνιστές τους Tom Hardy ως Eddie Brock / Venom, Michelle Williams, Riz Ahmed, Scott Haze και Reid Scott. Η υπόθεση στο «Venom» περιστρέφεται γύρω από έναν δημοσιογράφο τον Brock που αποκτά υπερδυνάμεις αφού ενωθεί με ένα εξωγήινο πλάσμα που σχεδιάζει να εισβάλει στη Γη.

Η υπόθεση του «Venom: Let There Be Carnage»

Η Michelle Williams είναι στον ρόλο της Anne Weying και η Naomie Harris στον ρόλο της «κακιάς» Shriek, ενώ την παράσταση αναμένεται να κλέψει ο Woody Harrelson, ο οποίος θα υποδυθεί τη νέμεση του Venom που ακούει στο όνομα «Carnage» (εξού και ο τίτλος της ταινίας). Ο Carnage είναι ένας εξωγήινος της φυλής του Venom, ο οποίος «προσκολλάται» στον κατά συρροή δολοφόνο Cletus Kasady και όπως είναι αναμενόμενο οι δύο τους αποτελούν μια μεγάλη απειλή που μόνο ο Eddie Brock/Venom ίσως να μπορεί να αντιμετωπίσει.

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις από την  Ελλάδα και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.