ΚΟΣΜΟΣ

Βενεζουέλα: Η επικεφαλής της αντιπολίτευσης κάλεσε τον κόσμο σε νέες μαζικές κινητοποιήσεις

«Πρέπει να παραμείνουμε δυνατοί, οργανωμένοι και να κινητοποιηθούμε με υπερηφάνεια επειδή καταγάγαμε ιστορική νίκη την 28η Ιουλίου», ανέφερε η κυρία Ματσάδο σε βίντεο που αναρτήθηκε σε ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης.

Η επικεφαλής της αντιπολίτευσης στη Βενεζουέλα,  Μαρία Κορίνα Ματσάδο -που έκανε γνωστό μέσω Wall Street Journal πως πλέον «κρύβεται», επειδή «φοβάται για τη ζωή της» και πως θα στερηθεί «την ελευθερία της»-, κάλεσε χθες Πέμπτη σε διαδηλώσεις αύριο Σάββατο σε «όλες» τις πόλεις της χώρας, για να καταγγελθεί η νοθεία χάρη στην οποία, κατ’ αυτήν, επανεξελέγη ο πρόεδρος Νικολάς Μαδούρο στις εκλογές της Κυριακής.

«Πρέπει να παραμείνουμε δυνατοί, οργανωμένοι και να κινητοποιηθούμε με υπερηφάνεια επειδή καταγάγαμε ιστορική νίκη την 28η Ιουλίου», ανέφερε η κυρία Ματσάδο σε βίντεο που αναρτήθηκε σε ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης, υποσχόμενη πως θα συνεχίσει τον αγώνα «μέχρις εσχάτων».

«Ο κόσμος θα δει τη δύναμη και την αποφασιστικότητα μιας κοινωνίας αποφασισμένης να ζήσει ελεύθερα», πρόσθεσε η πολιτικός.

Διαβάστε ακόμη: