search

LIFESTYLE

Βάσω Γουλιελμάκη: «Μετά το MeToo πήραν το μάθημά τους άνθρωποι που είχαν καβαλήσει το καλάμι»

Όσοι ήταν κακοποιητικοί έμειναν στην άκρη, δήλωσε η ηθοποιός

"Μετά το MeToo πήραν το μάθημά τους άνθρωποι που είχαν καβαλήσει το καλάμι"

Η Βάσω Γουλιελμάκη έδωσε μια συνέντευξη για τις κακοποιητικές συμπεριφορές στον χώρο της υποκριτικής, τις δικές της προσωπικές εμπειρίες σχετικά με αυτό, αλλά και τι παρατηρεί η ίδια να έχει αλλάξει μετά το #MeToo.

Η ηθοποιός κλήθηκε να απαντήσει αν η ίδια έχει βιώσει τέτοιες συμπεριφορές και όπως είπε στην εφημερίδα Espresso: «Ναι, έχω βιώσει άσχημες συμπεριφορές και πολλές μάλιστα. Δεν έδωσα σημασία και προχώρησα παρακάτω σε οτιδήποτε πήγε να μου κόψει τα φτερά. Τα άφησα στην άκρη και προχώρησα».

Για το αν το #MeToo έχει φέρει θετικές αλλαγές στις συνθήκες εργασίας στο θέατρο, η Βάσω Γουλιελμάκη σχολίασε: «Θεωρώ τα πράγματα ήταν και είναι καλά και υπήρχαν κάποιες συμπεριφορές που ήταν μεμονωμένες και οι άνθρωποι που ήταν κακοποιητικοί έμειναν στην άκρη, και οι άνθρωποι που είχαν καβαλήσει το καλάμι και αυτοί πήραν το μάθημά τους».

Τέλος, αναφορικά με την καριέρα της, ρωτήθηκε ποιον ρόλο από όσους έχει αναλάβει σε σειρές και παραστάσεις, ξεχωρίζει. Η απάντηση της ηθοποιού ήταν: «Δεν ξεχωρίζω κανέναν ρόλο, διότι όλους τους ρόλους μου τους αγάπησα, είτε από την πρώτη στιγμή είτε κατά τη διάρκεια όσο έπαιζα. Σε όλους τους ρόλους μου έχω αφιερωθεί 100%»

Διαβάστε ακόμη: