Το αμαξοστάσιο των Τρόλεϊ στην Νέα Φιλαδέλφεια (Κόκκινος Μύλος) επισκέφτηκε, ο Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, αρμόδιος για τις Μεταφορές, Βασίλης Οικονόμου, προκειμένου να εξετάσει μία σειρά ζητημάτων, που αφορούν την βελτίωση των συνθηκών εργασίας των εργαζομένων και του παρεχόμενου συγκοινωνιακού έργου των Τρόλεϊ προς τους πολίτες.

 

Ο αρμόδιος Υφυπουργός, άκουσε και κατέγραψε όλα τα αιτήματα των εργαζομένων, σχετικά με την υπογραφή της συλλογικής σύμβασης εργασίας, την ποιότητα εργασίας των οδηγών, αλλά και την προστασία τους στο πλαίσιο της δύσκολης καθημερινότητάς τους.

Στην συνέχεια ο κ. Οικονόμου συναντήθηκε με τους εργαζόμενους και με τον Διευθύνοντα Συμβούλο της Ο.ΣΥ, Στέφανο Αγιάσογλου, τον Γενικό Διευθυντή Παραγωγής της Ο.ΣΥ., Γιώργο Δρόση. Ο Πρόεδρος του Συνδικάτου Εργαζομένων στα Τρόλεϊ (πρώην ΗΛΠΑΠ), Στέλιος Ινεπέκογλου, έθεσε τα θέματα που απασχολούν τους εργαζόμενους.

Ο Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών στάθηκε στον εκσυγχρονισμό του στόλου των Τρόλεϊ με τα 200 νέα οχήματα, τα οποία προβλέπονται μέσω του διαγωνισμού που θα δημοσιευτεί τις επόμενες ημέρες.

Ο Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Βασίλης Οικονόμου μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψης δήλωσε: «Η αναβάθμιση του στόλου των Τρόλεϊ και η βελτίωση των συνθηκών εργασίας των εργαζομένων είναι προτεραιότητές μας. Η ασφάλεια και η ποιότητα της καθημερινότητας τόσο των εργαζομένων όσο και των πολιτών είναι αδιαπραγμάτευτες. Με τα νέα 200 Τρόλεϊ, προχωράμε σε έναν σύγχρονο και πιο αποδοτικό στόλο, έτοιμο να καλύψει τις ανάγκες των πολιτών για ποιοτική και ασφαλή καθημερινότητα».

Διαβάστε ακόμη: