O Βασίλης Κικίλιας και η Τζένη Μπαλατσινού έχουν έναν παραπάνω λόγο να γιορτάζουν τα Χριστούγεννα, αφού πέρα από το ότι είναι η πιο ξεχωριστή, γεμάτη αγάπη εποχή κάθε χρόνο, είναι και η ημέρα γενεθλίων του γιου τους, του μικρού Παναγιώτη – Αντώνιου. Πιο συγκεκριμένα ο γιος τους ήρθε στον κόσμο στις 25 Δεκεμβρίου του 2020, ολοκληρώνοντας την ευτυχία τους.

Τα ξεχωριστά τρίτα γενέθλια του «Κικίλια junior»

Κάπως έτσι το ζευγάρι θέλησε να κάνει τα γενέθλια του γιου τους – που κλείνει σήμερα τα 3 – ακόμα πιο ξεχωριστά, γι’ αυτό ο Βασίλης Κικίλιας ντύθηκε Άγιος Βασίλης και επισκέφτηκε τον Παναγιώτη – Αντώνιο στο σπίτι του, όπως είδαμε μέσα από την ανάρτηση που έκανε η Τζένη Μπαλατσινού την Παραμονή των Χριστουγέννων. Μάλιστα, στη λεζάντα της ανάρτησής της ανέφερε πως εκείνη και ο γιος της πρόσφεραν στον «Άγιο Βασίλη» γάλα και μπισκότα ως είθισται.

«Χρόνια πολλά! Υγεία, αγάπη ευτυχία και καλοσύνη. Φιλέψαμε τον Άγιο Βασίλη @vkikilias με γάλα & μπισκότα» έγραψε η Τζένη Μπαλατσινού.

Κάθε παιδί θέλει να δει από κοντά τον Άι Βασίλη κι αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος που πολλοί μπαμπάδες ή ακόμα και παππούδες επιστρατεύονται και μεταμφιέζονται στον δημοφιλή Άγιο, χαρίζοντας μαγικές στιγμές στα παιδιά ή τα εγγόνια τους.

Διαβάστε ακόμη: