Μετά την διακοπή της παράστασης του Χριστόφορου Ζαραλίκου από τη δημοσιογράφο Σάσα Σταμάτη και τη συνοδεία της, φαίνεται πως η ίδια «στοχοποιήθηκε» από τους ανθρώπους του θεάτρου.

Η Σάσα Σταμάτη πριν από μερικές ημέρες επισκέφτηκε το «Θέατρο Ακροπόλ» για να παρακολουθήσει την παράσταση του «Κουρέα της Σεβίλλης» με τους Βασίλη Χαραλαμπόπουλο και Φάνη Μουρατίδη. Η «επίσκεψή» της όμως δεν έγινε δεκτή!

Όπως έγινε γνωστό, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος ήταν αυτός που ζήτησε να αποχωρήσει η Σάσα Σταμάτη από τον χώρο ούτως ώστε να ξεκινήσει η παράσταση.

Μια ταξιθέτρια πλησίασε την δημοσιογράφο και διακριτικά της δήλωσε πως «Ο κύριος Χαραλαμπόπουλος μου είπε ότι αν δεν φύγετε από το θέατρο, δεν θα βγει στη σκηνή».

Ως εκ τούτου, η Σάσα Σταμάτη αποχώρησε από το θέατρο και η παράσταση πραγματοποιήθηκε κανονικά.

Το εν λόγω συμβάν έρχεται μερικές μέρες μετά τη διακοπή παράστασης του Χριστόφορου Ζαραλίκου από τη Σάσα Σταμάτη στο θέατρο «Τζένη Καρέζη».

Σε ανάρτησή του ο κωμικός είχε κάνει λόγο τότε για «μπράβους».

Σε βίντεο που αναρτήθηκαν στα social media φαίνεται η Σάσα Σταμάτη και δύο άνδρες να ανεβαίνουν στη σκηνή, διακόπτοντας την παράσταση, ενώ η δημοσιογράφος διαμαρτυρόταν. Στη συνέχεια βρέθηκαν στη σκηνή και άνθρωποι του θεάτρου, κατά τα φαινόμενα, ενώ υπήρχαν αντιδράσεις και από το κοινό.