Ο γνωστός ηθοποιός Βασίλης Μπισμπίκης βρέθηκε καλεσμένος στην «Ελένη» το μεσημέρι της Παρασκευής και έδωσε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης.

Πρόκειται για έναν εκ των πρωταγωνιστών της νέας και ανατρεπτικής σειράς του MEGA «Κομάντα και Δράκοι».

Πάντως και οι δύο, δηλαδή τόσο η παρουσιάστρια της εκπομπής Ελένη Μενεγάκη όσο και ο αγαπημένος ηθοποιός είχαν άγχος κι αγωνία για αυτή τους τη συνάντηση.

Μάλιστα, από την πλευρά της η γνωστή παρουσιάστρια παραδέχτηκε πως εδώ και μια εβδομάδα έχει «ταλαιπωρηθεί» προσπαθώντας να διαβάσει όσα μπορεί περισσότερα για την επαγγελματική του πορεία.

Ο Βασίλης Μπισμπίκης λοιπόν, μιλώντας για την υποκριτική και τη θέση που έχει στη ζωή του εξομολογήθηκε πως παρότι για να κάνει κάποιος αυτή τη δουλειά θα πρέπει να μην αισθάνεται άβολα με τους γύρω του, εκείνος αντιθέτως νιώθει πολύ αμήχανα και έχει άγχος στις παραστάσεις.

Βασίλης Μπισμπίκης: «Το θέατρο αποτελεί πρωτίστως ανάγκη κι έπειτα επάγγελμα»

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, είναι αγοραφοβικός και δεν πάει σε πρεμιέρες. Το μόνο σημείο που νιώθει άνετα είναι η σκηνή καθώς όπως υποστήριξε «εκεί δεν είμαι εγώ, είναι ένας ρόλος».

Βασίλης Μπισμπίκης

Ο Βασίλης Μπισμπίκης μεταξύ άλλων υποστήριξε στην Ελένη Μενεγάκη πως το θέατρο για εκείνον αποτελεί πρωτίστως ανάγκη κι έπειτα επάγγελμα.

«Θα ήθελα πολύ να ζήσω στα βουνά της Κρήτης, αλλά η δουλειά που κάνω είναι μεγαλύτερη ανάγκη από μένα. Είναι ψυχική η ανάγκη μου να ασχολούμαι με αυτό το επάγγελμα. Δεν μπορώ να δημιουργήσω αλλού».

«Έχω ένα ανυπόφορο μέσα μου. Αυτό μέσα από το θέατρο βρίσκει ένα διέξοδο και φεύγει. Από ανάγκη κάνω θέατρο. Και να μη πληρωνόμουν, πάλι θέατρο θα έκανα».

Όσο για το ιδιαίτερο δέσιμο που έχει πια με τη Κρήτη ανέφερε πως «στην Κρήτη είναι σαν να βρίσκω τη ψυχή μου, σαν να ήμουν γεννημένος εκεί, σαν να πηγαίνω τον τρόπο μου, τους ανθρώπους, τους αγαπάω πάρα πολύ».

Ο Βασίλης Μπισμπίκης για τη νέα σειρά «Κομάντα και Δράκοι»

Ερωτηθείς για τη νέα σειρά «Κομάντα και Δράκοι» του Θοδωρή Παπαδουλάκη που συμμετέχει ανέφερε ότι «δεν έχει τη συνταγή που έχουν τα ελληνικά σίριαλ. Ο ρόλος μου δεν έχει καμία σχέση με τον προηγούμενο».

«Είναι θετικός ήρωας. Την αγαπούσε πολύ την γυναίκα του, η οποία έχει φύγει αλλά έχει τύψεις και ενοχές γιατί όσο ήταν μαζί δεν είχε χρόνο, έκανε δυο δουλειές να τα βγάζουν πέρα», εξήγησε ο Βασίλης Μπισμπίκης για τη σειρά.

Και όπως σχολίασε για τα αναπάντητα ερωτήματα που προέκυψαν στους τηλεθεατές, είπε πως «σωστά έμειναν τα ερωτηματικά γιατί η σειρά έχει πολύ δρόμο και πραγματικά κάθε επεισόδιο θα είναι έκπληξη για τον θεατή».

«Είναι κατά τη γνώμη μου το καλύτερο σίριαλ που έχει γυριστεί μέχρι τώρα. Από σενάριο, από υποκριτική και ηθοποιούς είναι πάρα πολύ δυνατό και θα φανερώνονται πράγματα που θα κάνουν τον θεατή να μπαίνει σιγά σιγά ακόμα πιο πολύ μέσα στην ιστορία. Ας μην βιαζόμαστε να τα καταλάβουμε όλα».

Παράλληλα, ο Βασίλης Μπισμπίκης δεν δίστασε να αναφερθεί και στους μικρούς πρωταγωνιστές της σειράς λέγοντας ότι «τα παιδάκια αυτά φυσικά και δεν είναι ηθοποιοί».

Και όπως αποκάλυψε, «το 95% του καστ, άλλωστε, που έχει κάνει ο Παπαδουλάκης δεν είναι ηθοποιοί. Είναι μη ηθοποιοί. Όλοι όσοι παίζουν, οι Κρητικοί, οι Δράκοι, οι ληστές, ο Ντόντος και τα παιδάκια όλα δεν είναι ηθοποιοί».

«Αυτή είναι η μαγεία και η ευφυΐα του Θοδωρή. Το έχει πάρα πολύ με τα παιδιά, το έδειξε και τότε που κάναμε το Η λέξη που Δεν Λες και το δείχνει και τώρα. Είναι εκπληκτικός με τα παιδιά και με τους ερασιτέχνες», σχολίασε από την πλευρά του ο γνωστός και τόσο αγαπημένος ηθοποιός.

«Συνεργάζεται άψογα. Πιστεύω ότι το ακατέργαστο κομμάτι που έχουν αυτοί οι μη ηθοποιοί είναι άψογο. Πολύ πιο αληθινό από πολλούς άλλους ηθοποιούς», κατέληξε ο Βασίλης Μπισμπίκης.

https://www.youtube.com/watch?v=vbfhu2Tghb8