Σε θρίλερ εξελίσσεται ο θάνατος του επιχειρηματία Σάκη Γκολφίνου από τη Βάρδα Ηλείας όταν στις 9 Σεπτεμβρίου είχε βρεθεί απανθρακωμένος μέσα στο αυτοκίνητό του.

Από την πρώτη στιγμή η οικογένειά του πιστεύει πως πρόκειται για εγκληματική ενέργεια ενώ κάνουν λόγο και για την ύπαρξη μιας παντρεμένης γυναίκας στη ζωή του 46χρονου επιχειρηματία.

Η εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη και το «Φως στο Τούνελ» που ασχολήθηκαν με την υπόθεση, όπως και οι δικαστικοί πραγματογνώμονες Νίκος Διαμαντής και Παναγιώτης Μαδιάς υποστήριξαν ότι πρόκειται για δολοφονία με τους δράστες να περιλούζουν με βενζίνη τον επιχειρηματία ενώ στη συνέχεια έβαλαν φωτιά με επιταχυντή στο αυτοκίνητό του και τον έκαψαν.

Το κινητό του θύματος δεν βρέθηκε ποτέ ενώ τα γυαλιά του βρέθηκαν άθικτα σε άλλο σημείο, πολύ κοντά στο μέρος που εντοπίστηκε απανθρακωμένος ο Σάκης Γκολφίνος.

Μάλιστα, σύμφωνα με την εκπομπή «Φως στο Τούνελ» οι δράστες άναψαν και δεύτερη φωτιά σε κοντινό σημείο για να αποπροσανατολίσουν, προφανώς, τις έρευνες των αστυνομικών αρχών.

«Η αποφράδα ημέρα που άλλαξαν τα πάντα στη ζωή μου, ήταν η μέρα που πέθανε ο αδερφός μου. Αυτό που βιώνω είναι ένα μαχαίρι στην καρδιά. Γνωρίζω ότι ο αδερφός μου είχε σχέση με μια παντρεμένη γυναίκα, η οποία έχει καταθέσει στις αστυνομικές αρχές. Στη Ζάκυνθο είναι ο Άγιος Διονύσιος που συγχώρεσε τον φονιά του αδερφού του. Θέλω να βρω τον φονιά του αδερφού μου και να τον ρωτήσω γιατί σκότωσε τον αδερφό μου. Αυτό το μεγάλο “γιατί” με βασανίζει, να μου πει κι εγώ μετά θα του δώσω συγχώρεση» είπε ο αδερφός του θύματος, Νίκος Γκολφίνος.

Διαβάστε ακόμη: