Ο Βαγγέλης Παυλίδης κλέβει την παράσταση στις πρώτες του εμφανίσεις με την Μπενφίκα. Ο Έλληνας επιθετικός στα φιλικά προετοιμασίας έχει σκοράρει τέσσερις φορές σε τρία παιχνίδια δείχνοντας πως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση.

Τελευταίο χρονικά θύμα του, η Αλμερία! Ο Παυλίδης ήταν για άλλη μια φορά ο βασικός επιθετικός της Μπενφίκα. Είχε σωστές τοποθετήσεις, οι νέοι συμπαίκτες του τον βρήκαν στο… κουτί και εκείνος έκανε το καθήκον του. Σκόραρε το ένα από τα τρία γκολ της ομάδας του συμβάλλοντας σημαντικά στη φιλική νίκη (3-1) επί της ισπανικής ομάδας.

Η Μπενφίκα στο πρόσωπο του Βαγγέλη Παυλίδη βλέπει τον νέο της κεντρικό επιθετικό. Ο Σμιντ θέλει να επενδύσει στο ταλέντο του Έλληνα επιθετικού. Να πάρει από εκείνον το καλύτερο δυνατό στη μεγάλη περιοχή. Τα πορτογαλικά ΜΜΕ δηλώνουν εντυπωσιασμένα από την ως τώρα προσαρμογή του Παυλίδη στην νέα του ομάδα.

Η A Bola τον χαρακτηρίζει κορυφαίο της αναμέτρησης αναφέροντας πως «… έδειξε και πάλι πως ταιριάζει απόλυτα στη φιλοσοφία του Σμιντ για επιθετικό ποδόσφαιρο. Κλέβει μπάλες πιέζοντας ψηλά, πασάρει γρήγορα στους συμπαίκτες του και εμφανίζεται… παντού μέσα στην περιοχή για να τελειώσει τις φάσεις». Η δε Record τονίζει πως «… ίσως η Μπενφίκα να βρήκε τον δικό της Γκιόκερες», αναφερόμενη στο βαρύ πυροβολικό της Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Η Μπενφίκα αγόρασε πρόσφατα τα δικαιώματα του Βαγγέλη Παυλίδη από την ολλανδική Άλκμααρ. Οι «Αετοί» της Λισαβόνας δαπάνησαν 18+2 εκατομμύρια ευρώ για να κάνουν δικό τους τον ταλαντούχο φορ και όπως φαίνεται πολύ γρήγορα θα κάνουν απόσβεση στο ποσό που έδωσαν!

Διαβάστε ακόμη: