Η Νότιγχαμ Φόρεστ υποδέχτηκε τη Γουέστ Χαμ στο «City Ground», στο πρώτο της εντός έδρας παιχνίδι στην Premier League, και ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν θα μπορούσε να λείπει.

Ο ιδιοκτήτης της αγγλικής ομάδας βρέθηκε στο γήπεδο για να παρακολουθήσει το παιχνίδι, σε μία μέρα που είναι ιστορική για τον σύλλογο ο οποίος επέστρεψε στη μεγάλη κατηγορία μετά από 23 ολόκληρα χρόνια.

Μαζί με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, στα επίσημα του γηπέδου βρίσκονται και ο Κούλης Δουρέκας με τον Κριστιάν Καρεμπέ ενώ το παιχνίδι παρακολουθεί και ο ομοσπονδιακός προπονητής της Αγγλίας, Γκάρεθ Σαουθγκέιτ.

Νότιγχαμ Φόρεστ: Κλείνει μεταγραφή υπ΄αριθμόν 15 με τον Αουάρ

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα σήμερα έγινε γνωστό πως ο 24χρονος Γάλλος κεντρικός μέσος, Χουσέμ Αουάρ, του οποίου το συμβόλαιο με την γαλλική ομάδα ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι, πλησιάζει στο νέο μεγάλο σταθμό της καριέρας του. Η Νότιγχαμ Φόρεστ είχε κάνει πρόταση στην Λυών για την απόκτησή του και τώρα οι δύο πλευρές είναι κοντά σε συμφωνία σύμφωνα πάντα με το ιταλικό SkySport.

Ο Χουσέμ Αουάρ είχε συνδεθεί αρκετά και με την Άρσεναλ ενώ πρόσφατα χάλασε η μεταγραφή του στην Ρεάλ Μπέτις. Αυτή τη στιγμή τα «Tricky Trees» έχουν σημαντικό προβάδισμα για την απόκτησή του.

Ο Αουάρ μπήκε ως αλλαγή στο πρώτο παιχνίδι της σεζόν για την Λυών με την Αζαξιό και συμμετέχει κανονικά στις υποχρεώσεις της ομάδας. Πέρυσι, πραγματοποίησε 44 συμμετοχές με τους «Λιονέ» σκοράροντας οκτώ γκολ και δίνοντας τέσσερις ασίστ σε 3.000 αγωνιστικά λεπτά.