Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα αγωνισθεί στο επερχόμενο Ευρωμπάσκετ με την εθνική ομάδα, σύμφωνα και με τον κ. Λιόλιο, ενώ ο ίδιος ο αθλητής είχε φροντίσει μερικά 24άωρα νωρίτερα να προαναγγείλει την παρουσία του στο Ευρωμπάσκετ, μέσω ανάρτησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο διαθέσιμο, η «επίσημη αγαπημένη» μεταβαίνει στο Μιλάνο (01/09 – 18/09) με ακόμη περισσότερες αξιώσεις για διάκριση.

Ο «ισχυρός άνδρας» της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης επιβεβαίωσε πως ο «αστέρας» των Μιλγουόκι Μπακς θα δώσει το «παρών» στο μεγάλο ραντεβού του Σεπτεμβρίου, μιλώντας στην ΕΡΑΣΠΟΡ.

«Ο Γιάννης, επειδή τον γνωρίζω και προσωπικά, είναι ένας άνθρωπος που υπεραγαπά την εθνική ομάδα. Αποτελεί έναν αθλητή που αγαπά πολύ την Ελλάδα και αυτό θέλουμε να τονίσουμε», ανέφερε.

Στη συνέχεια, επεσήμανε ότι: «φυσικά και θα είναι μαζί μας στο Ευρωμπάσκετ, άλλωστε, το γνωστοποίησε και ο ίδιος εμμέσως, πριν από δύο ημέρες. Θα είναι τον Σεπτέμβριο στο Ευρωμπάσκετ μαζί μας και αυτό βοηθά όλους όσοι ασχολούμαστε την εθνική ομάδα, αλλά κυρίως τους Έλληνες. Να είμαστε όλοι μία γροθιά, για να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε στην διοργάνωση».

Παράλληλα, ο Βαγγέλης Λιόλιος ενημέρωσε πως ο βοηθός προπονητή των «ελαφιών», Τζος Οπενχάιμερ, θα προστεθεί στο επιτελείο του Δημήτρη Ιτούδη.