Μια πορεία προς την κορυφή και την δόξα. 11 ολόκληρα χρόνια γεμάτα τίτλους και διακρίσεις συμπληρώνονται σήμερα από την ημέρα που ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού.

Επί των ημερών του ο Ολυμπιακός έχει κατακτήσει εννέα πρωταθλήματα και τέσσερα Κύπελλα, ενώ έχει παίξει οκτώ φορές στους ομίλους του Champions League φτάνοντας το 2013/14 στους «16» και άλλες τέσσερις φορές έφτασε στους «16» του Europa League.

Στη πορεία αυτή των 11 χρόνων έκανε τον Ολυμπιακό απόλυτο κυρίαρχο στην Ελλάδα. Μια πορεία που τον μετέτρεψε σε ένα σπουδαίο ευρωπαϊκό κλαμπ, με συνεχείς παρουσίες στην ελίτ των διοργανώσεων της UEFA.

Ο ηγέτης του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, με ποστάρισμά του στα social media αναφέρθηκε στη σημερινή επέτειο της παρουσίας του στο τιμόνι της μεγαλύτερης ομάδας της χώρας και φυσικά δεν θα μπορούσε να μην αναφέρει το μότο της ομάδας στα χρόνια που βρίσκεται στην ηγεσία της: Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε.

«2010-2021: 11 χρόνια επιτυχίες με τον Ολυμπιακό μας. 11 χρόνια τίτλοι, ρεκόρ και διακρίσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό! Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε».