Η Sony, κατά τη διάρκεια του πρώτου State of Play για το 2024 ανακοίνωσε πως συνεργάζεται με την ομάδα ανάπτυξης Ballistic Moon για να φέρει στις πλατφόρμες τρέχουσας γενιάς το Until Dawn.

Το παιχνίδι έρχεται βελτιωμένο για PS5 και PC και θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2024. Ο επίσημος τίτλος είναι απλώς Until Dawn, χωρίς η νέα έκδοση να φέρει κάποιον υπότιτλο. Το παιχνίδι προσκαλεί τόσο νέους όσο και παλιούς παίχτες να βιώσουν την εφιαλτική slasher horror εμπειρία, που η κάθε απόφαση κάνει τη διαφορά για το ποιος θα ζήσει και ποιος θα πεθάνει. Σημειώνεται ότι δε θα δούμε κάποια αλλάγη σε ότι αφορά την ιστορία.

Το Until Dawn είχε κυκλοφορήσει το 2015, έχοντας ξεκινήσει αρχικά την ανάπτυξη ως τίτλος του PS3 που θα έκανε χρήση του PlayStation Move. Το παιχνίδι εστιάζει στην ιστορία μιας παρέας οχτώ χαρακτήρων οι οποίοι έπειτα από μια ισχυρή χιονοθύελλα μένουν αποκομμένοι σε ένα σαλέ σε ένα βουνό των Βραχώδων Ορών. Πολύ γρήγορα αρχίζουν να γίνονται μάρτυρες υπερφυσικών και μη-εξηγήσιμων γεγονότων και έρχονται αντιμέτωποι με αποφάσεις και επιλογές οι οποίες θα καθορίσουν την μοίρα του καθενός.

Το σενάριό του παιχνιδιού θα γίνει προσεχώς και ταινία. 

Διαβάστε ακόμη: