Μεγάλος επιχειρηματίας της αγοράς, επώνυμος και προβεβλημένος, με βίο και πολιτεία που γράφεις βιβλίο, χώρισε – ως γνωστόν- με την πάλαι ποτέ καλλονή σύζυγο του (με αδυναμία στους νεώτερους άνδρες) στην οποία και φέρεται να κατέβαλε μέσω της αγωγής διαζυγίου ένα ιλιγγιώδες ποσόν, άνω των 15 εκατ. ευρώ όπως λένε οι πληροφορίες!

Ο εν λόγω μεγαλοεπιχειρηματίας, λάτρης των ωραίων γυναικών, ιδίως εκείνων που τους αρέσει να συνοδεύουν ώριμους κυρίους, συνήψε σοβαρή ερωτική σχέση με νεαρή κοπέλα (μοντελοειδές) των Νοτίων Προαστείων!

Για να μην πολυλογούμε,η σχέση τελείωσε άδοξα! Και όπως μαθαίνω η καλλίγραμμη νεαρά, αλβανικής καταγωγής, του «έφαγε» ένα διαμέρισμα, ένα χρυσό Ρόλεξ και ένα «τσουβάλι» λεφτά!

Σε βαθμό που στην πιάτσα σιγοψυθιρίζουν ότι η «παράνομη» στο τέλος της ημέρας του κόστισε περισσότερο από όσο το διαζύγιο με την νόμιμη!!! Λέτε;

Η ΔΕΗ, η Τέρνα Ενεργειακή, το ντηλ στα 22 ευρώ plus και το εμμονικό σύστημα των γνωστών – άγνωστων του Διαδικτύου, των επιχειρήσεων και των πρώην τραπεζιτών που στοχοποιεί τις κορυφαίες της Ενέργειας!

Δεν χωρεί αμφιβολία, όπως προκύπτει μέσα από αλλεπάλληλα αρνητικά και κατευθυνόμενα δημοσιεύματα, ότι ένα εμμονικό επιχειρηματικό – τραπεζικό- μιντιακό σύστημα, έχει στοχοποιήσει την ΔΕΗ και την Τέρνα Ενεργειακή! Τις δύο κορυφαίες εταιρίες στη χώρα στον τομέα της Ενέργειας και των ΑΠΕ, οι οποίες ως γνωστόν βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος των ξένων επενδυτών, των κορυφαίων funds του κόσμου και των μεγάλων επενδυτικών τραπεζών όπως η Goldman Sachs!

Σε μόνιμη βάση, κατ’ επάγγελμα, κατά συρροή και με ειδήσεις – αναλύσεις, οι οποίες διαψεύδονται καθημερινά, οι γνωστοί – άγνωστοι των μίντια, του Διαδικτύου, των περίεργων επιχειρηματικών συμφερόντων και τα απομεινάρια – απολειφάδια του πάλαι ποτέ πανίσχυρου τραπεζικού συστήματος των σκανδάλων και των κακουργημάτων, επιδιώκουν να υποβαθμίσουν και να υποτιμήσουν, σε αξία και ειδικό βάρος, τόσο την ΔΕΗ, όσο και την Τέρνα Ενεργειακή, διακατεχόμενοι από εμμονές, κόμπλεξ και εμπλοκές – διασυνδέσεις με κέντρα κερδοσκοπίας στο Χρηματιστήριο!

Υπό αυτό το πρίσμα, προσπαθώντας να παρουσιάσουν το άσπρο ως μαύρο, κάνουν πως δεν βλέπουν, ούτε αντιλαμβάνονται την τεράστια δυναμική της ΔΕΗ, την επιθετική αναπτυξιακή της πορεία, τα κέρδη που μοίρασε στους πελάτες – καταναλωτές, αλλά και την αγορά ίδιων μετοχών μέσα από ένα πρόγραμμα που καταδεικνύει ότι η Διοίκηση ενδιαφέρεται για τους μετόχους, ιδίως τους μικρούς!

Μια ΔΕΗ για μετοχικά πακέτα της οποίας ενδιαφέρονται την ώρα τούτη τόσο η CVC, όσο και 2 μεγάλες επιχειρηματικές οικογένειες! Όπως αντιλαμβάνεστε, το γεγονός ότι η ΔΕΗ έχει περάσει από την απαξία στην κυριαρχία έχει ενοχλήσει πολλούς, γνωστούς και αγνώστους!

Αντίστοιχα χολή χύνουν καθημερινά με μαϊμού αναλύσεις της συμφοράς, για γέλια και για κλάμματα, για την Τέρνα Ενεργειακή, την κορυφαία των ΑΠΕ, στα πόδια της οποίας έχουν πέσει την ώρα τούτη τα κορυφαία funds του πλανήτη!

Μολονότι οι γνωστοί – άγνωστοι εμμονικοί κύκλοι υπονομεύουν την επικείμενη επιχειρηματική συμφωνία, θα πρέπει να ξέρουν, όπως και η αγορά που δεν πρέπει να παρασύρεται από την σκόπιμη κινδυνολογία – καταστροφολογία, ότι το deal της Τέρνα Ενεργειακής είναι ΣΙΓΟΥΡΟ, σε τιμή τουλάχιστον 22 ευρώ, θα υλοποιηθεί το αργότερο το Σεπτέμβριο, χωρίς ωστόσο να είναι βέβαιο εάν αγοραστής θα είναι η Macquarie καθώς υπάρχουν προτάσεις ακόμη και κατά 1,8 ευρώ ανά μετοχή υψηλότερα, από την τιμή που προσφέρουν οι Αυστραλοί!

Αυτά τα ολίγα προς το παρόν…. Για τους νταραβεριτζήδες – κερδοσκόπους και το εμμονικό σύστημα έχουμε καιρό για να τα πούμε από την καλή και την ανάποδη…

Φήμες για ντηλ μεταξύ Ιντεάλ και 3Ε (Coca cola) σχετικά με την εταιρία παραγωγής premium αναψυκτικών Three cents!

Μου λένε ότι, καλά πληροφορημένες πηγές, ο όμιλος Ιντεάλ βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις για την πώληση της εταιρίας premium αναψυκτικών και εμφιαλωμένων νερών Three cents, της οποίας κατέχει το 51%, στην Coca Cola!

Όπως αναφέρουν τραπεζικοί κύκλοι, μεταξύ Λάμπρου Παπακωνσταντίνου και Αναστάση Δαυίδ φημολογείται ότι διεξάγονται συζητήσεις για την απόκτηση της Three Cents από την 3Ε, μέσα από ένα ντηλ που αφενός θα παράσχει υπεραξίες στην Ιντεάλ που είχε αποκτήσει την Three cents μέσα από την εισφορά σε είδος που είχε πραγματοποιήσει στην αύξηση κεφαλαίου το fund Virtus, αφετέρου θα δώσει μεγάλα περιθώρια επέκτασης στην ραγδαία αναπτυσσόμενη Three cents που ήδη εξάγει σε 30 χώρες και κατά τη χρήση 2020 είχε πραγματοποιήσει τζίρο 5 εκατ. ευρώ και κέρδη 0,3 εκατ. ευρώ!

Σε απόρθητο κάστρο, μετατράπηκε η Βασιλική σουίτα (επί της ουσίας το …μισό ξενοδοχείο) που χρησιμοποίησε ο Μπιν Σαλμάν, στον Αστέρα Βουλιαγμένης, με θωρακισμένες πόρτες και αδιαπέραστες μεταλλικές κατασκευές!

Για την επίσκεψη του διαδόχου του θρόνου της Σαουδικής Αραβίας, πρίγκιπα Μπιν Σαλμάν και την επίσκεψη του στην Ελλάδα έχουν γραφτεί πολλά! Από τις 350 λιμουζίνες που χρησιμοποίησε μέχρι ολόκληρο τον Αρίωνα που είχε κλείσει και χρησιμοποίησε για τον ίδιο και την διπλωματική – επιχειρηματική αποστολή που τον συνόδευσε, στον Αστέρα Βουλιαγμένης μέχρι τα σκεύη και τα μαχαιροπίρουνα που χρησιμοποίησε και έφεραν οι άνθρωποι του από τη Σαουδική Αραβία!

Εκείνο ωστόσο που προκάλεσε τη μεγαλύτερη εντύπωση στο Μαξίμου και τα υψηλά κλιμάκια της εγχώριας εξουσίας, είναι τα μέτρα ασφαλείας που πήρε ο Σαουδάραβας πρίγκιπας και δεν αναφέρομαι μόνο στην αδιανόητη φύλαξη που είχε!

Μου λένε λοιπόν καλά ενημερωμένες πηγές, ότι τα μέτρα που ελήφθησαν και οι εργασίες περαιτέρω προφύλαξης και ασφάλειας που πραγματοποιήθηκαν στο χώρο όπου εγκαταστάθηκε στον Αστέρα Βουλιαγμένης ο Μπιν Σαλμάν ήταν πρωτοφανείς!

Ο χώρος της προσωπικής του εγκατάστασης μετατράπηκε σε φρούριο καθώς διαμορφωνόταν από εξειδικευμένα συνεργεία εδώ και 3 εβδομάδες, ενώ πέραν όλων των μέτρων που ελήφθησαν υπήρξε θωράκιση των τοίχων και κουφωμάτων με υπερσύγχρονες και αδιαπέραστες μεταλλικές κατασκευές, προκειμένου να καταστεί βέβαιον ότι δεν μπορεί να προκληθεί επουδενί ζήτημα της προσωπικής του ασφαλείας και ακεραιότητας! Μάλιστα όπως μου λένε, ο βαθμός ασφαλείας ανήλθε στο «7», μολονότι στην ΕΕ ο μέγιστος βαθμός ασφαλείας ανέρχεται στο «4»!

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ο Άραβας μεγαλομέτοχος του Αστέρα Βουλιαγμένης ήρθε στην Αθήνα 2 ημέρες πριν την άφιξη του Μπιν Σαλμάν προκειμένου να επιβλέψει ο ίδιος προσωπικά τις εργασίες πρόσθετης ασφαλείας και μετατροπής της βασιλικής σουίτας (στην ουσία το …μισό ξενοδοχείο είχε ο πρίγκιπας για δωμάτιο) σε απόρθητο κάστρο, όπερ και εγένετο!

Με ποιον πρωτοκλασάτο υπουργό, ο οποίος αποκαλείται από τους συναδέλφους του «Λαλάκης ο εισαγόμενος»,  «τα έχει πάρει στο κρανίο» ο πρωθυπουργός;

Μου λένε, καλά πληροφορημένες πηγές, ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος παρεμπιπτόντως βγήκε τουλάχιστον 5-6 φορές στα κανάλια με δηλώσεις και παρεμβάσεις για τα όσα συνέβαιναν στο μέτωπο των πυρκαγιών, μολονότι δεν ήταν δική του αρμοδιότητα με την στενή έννοια, «τα έχει πάρει στο κρανίο» με «εισαγόμενο» υπουργό, ο οποίος είναι όλο «φρου φρου κι αρώματα», από δουλειά τίποτα, ενώ άλλοι τελικά «πλένουν την μπουγάδα»! Θα πρέπει να σημειωθεί ότι τον συγκεκριμένο υπουργό, που από τους συναδέλφους του αποκαλείται «Λαλάκης ο εισαγόμενος» (με παραπομπή στην περίφημη τηλεοπτική διαφήμιση της δεκαετίας του 80 με τον Σάκη Παπαναστασίου), σπονσονάρει με πλήθος δημοσιευμάτων επώνυμος μεγαλοδημοσιογράφος εφημερίδας της παράταξης! Καταλαβαίνετε γιατί! Αυτός φέρεται να τον είχε προτείνει!!! Σπουδαία ανακάλυψη ο «Λαλάκης ο Εισαγόμενος»!