Καλημέρα σας κυρίες και κύριοι, όπου κι αν βρίσκεστε. Ο καύσωνας και οι καταστροφικές πυρκαγιές κάνουν εφιαλτικό το τοπίο, αλλά ο άνθρωπος συνεχίζει να βιάζει κάθε ώρα και λεπτό τη φύση. Όσο για τις ευθύνες, καλύτερα να το αφήσω ασχολίαστο, προς το παρόν…

Πού χάθηκαν οι μέτοχοι ;

Τρείς φορές δοκίμασε ο πολύπειρος Γιώργος Ζανιάς να «προκαλέσει» κάποιον από τους μετόχους της Eurobank που παρακολουθούσαν on line στη γενική συνέλευση της τράπεζας, αλλά απέτυχε.

Το αποτέλεσμα , πολύ πτωχό : Μόνο ένας μέτοχος ζήτησε να πάρει το λόγο και αυτός για να διαμαρτυρηθεί για λάθος …θέμα, αφού ζήτησε από την διοίκηση της τράπεζας να αρχίσει την καταβολή μερίσματος , η έναρξη της οποίας όμως είχε ήδη ανακοινωθεί.

Υπήρξε βέβαια και ένα άλλο σημείο ανησυχίας , το γεγονός πως η γενική συνέλευση διεξήχθη μέσω τηλεδιάσκεψης , αν και έχουν αρθεί όλα τα περιοριστικά μέτρα για τον covid-19 .

Για αυτό το τελευταίο σημείο, ο Πρόεδρος της Eurobank, φάνηκε να αναγνωρίζει το δίκαιο του αιτήματος , αλλά περιορίστηκε σε ένα γενικόλογο «μακριά και αγαπημένοι».

Πάντως το γεγονός της απουσίας των μικρομετόχων από όλες τις γενικές συνελεύσεις των εισηγμένων στο χρηματιστήριο εταιριών πρέπει να ανησυχήσουν όλους : Διοικήσεις εταιριών, Χρηματιστήριο και Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς.

Σε καμία περίπτωση δεν νοσταλγούμε τις αλήστου μνήμης εποχές , της επέλασης ορδών μικρομετόχων με τα ταπεράκια για τον ..μεζέ της βδομάδας , αλλά όχι και συνελεύσεις χωρίς ενδιαφερόμενους!

Ο Λεωνίδας , το «Μολών Λαβέ» και ο …Στίγκας

Μαθαίνω ότι σε μεγάλη εταιρία παραγωγής ελαιόλαδου με την επωνυμία να έχει άμεση αναφορά στους 300 του Λεωνίδα , που διατίθεται στην αγορά με σήμα την περικεφαλαία προβληματίζονται σοβαρά.

Επειδή έχουν κατοχυρώσει την περικεφαλαία ως εμπορικό σήμα, σκέπτονται αν είναι πολιτικά δόκιμο να διαμαρτυρηθούν και να καταγγείλουν το κόμμα «Σπαρτιάτες» για …αντιποίηση εμπορικού σήματος!

Νομίζω ότι θα επικρατήσουν ωριμότερες σκέψεις τελικά και δεν πρόκειται να κινηθούν. Γιατί θα προσφέρουν άθελά τους στο ακροδεξιό κόμμα, δημοσιότητα για λάθος λόγο και αυτό θα έχει επίδραση και στο -καλό- προϊόν τους …

Ο καθηγητής με την Ferrari και η σχέση με πολιτικό πρόσωπο που βρέθηκε στη δημοσιότητα!

Θυμάστε την υπόθεση με τη Φεράρι που κάποιοι καθηγητές και ανώτεροι ακαδημαϊκοί της Παντείου είχαν την φαεινή ιδέα να αγοράσουν με κονδύλια από κοινοτικά προγράμματα;

Ένας από αυτούς λοιπόν τους καθηγητάρες που έβγαζαν τη φεράρι βόλτα για να κάνουν μόστρα στις γκόμενες και τις άβγαλτες φοιτητριούλες είχε σχέση με πολιτικό πρόσωπο που βρέθηκε στην δημοσιότητα τις προηγούμενες μέρες.

Ο καθηγητής είχε σχέση με το πρόσωπο αυτό και το ανέδειξε και στο ακαδημαϊκό κύκλο του.

Η κυρία αφού πήρε ότι πήρε, ζώντας την απόλυτη χλιδή, αλλά και κάτι ευρωπαϊκά κονδύλια για να κάνει τις έρευνές της στο δικό της ακαδημαϊκό πεδίο, μόλις έσκασε το θέμα με τη Φεράρι και άρχισε να γίνεται γνωστή η κατασπατάληση, την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια, σαν μελισσούλα σε άλλο λουλουδάκι…

Αυτά για όσους νομίζουν ότι η κυρία προήλθε από παρθενογένεση…

Το ζήτημα στις σχέσεις Γ. Γεραπετρίτη – Αλεξάνδρας Παπαδοπούλου – Οι αυξημένες αρμοδιότητες της πρώην πρέσβεως στις ΗΠΑ και η μετακίνηση (;) στην Κομισιόν!

Υπάρχει θέμα στο υπουργείο Εξωτερικών. Το είχαμε καταλάβει πολύ νωρίς.

Ο Γιώργος Γεραπετρίτης αρχίζει και αισθάνεται κομπάρσος απέναντι στην Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου που έχει μαζέψει πάνω της όλες τις αρμοδιότητες.

Και έχουν αρχίσει τα παραπονάκια και διάφορες μικροδιαρροές σε φιλική εφημερίδα…

Μα καλά πίστεψε ποτέ ο ΥΠ.ΕΞ ότι θα του έδινε τόσο μεγάλες αρμοδιότητες ο Πρωθυπουργός, όταν μάλιστα είναι γνωστό ότι εμπιστεύεται την Αλεξάνδρα τόσο πολύ, μου λένε πρόσωπα υψηλά ιστάμενα στην κυβερνητική πυραμίδα.

Εξάλλου, όπως λέγεται, η θέση του είναι παρωδική αφού σκέφτεται να πάει σε ένα χρόνο στη Κομισιόν.

Ή μήπως όχι; Μήπως την έταξε αλλού τη θέση αυτή ο Μητσοτάκης; Ποιος ξέρει…

Προς ακύρωση η συνάντηση Μητσοτάκη – Χριστοδουλίδη – Νετανιάχου

Μου λένε ότι θα ακυρωθεί η συνάντηση που θα έχει ο Πρωθυπουργός με τον Νίκο Χριστοδουλίδη και τον Νετανιάχου στην Κύπρο την ερχόμενη εβδομάδα.

Ο Νετανιάχου θα κάνει εγχείρηση καρδιάς και δεν θα μπορεί να παραβρεθεί στη τριμερή αυτή Σύνοδο.

Η Περιφέρεια, ο Πατούλης και οι πρώην Πασοκτζήδες

Σε μεγάλο θιασώτη της κεντροαριστερής προσέγγισης έχει μετατραπεί ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης.

Έχει φέρει στο ψηφοδέλτιό του τους Νίκο Σαργκάνη, Θάνο Ασκητή, τον Νίκο Ανδρουλακάκη που ήταν υποψήφιος στο Νότιο Τομέα Αθηνών με το ΠΑΣΟΚ.

Ο τελευταίος ήταν και στην ομάδα του Σγουρού αλλά φαίνεται ότι ο Σγουρός δεν έχει προοπτική και την έκανε ησύχως.

Με τέτοιες μεταγραφές από το ΠΑΣΟΚ μπορεί εύκολα να ανταγωνίζεται τον Μητσοτάκη, λένε οι κακές γλώσσες…

Γλυτώσαμε από τους (τις) γλείφτες και τους γραφικούς! Τα καλά από την ακύρωση της γιορτής για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας!

Ευτυχώς που ακυρώθηκε η γιορτή για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας και γλιτώσαμε από τις γνωστές γραφικές φιγούρες της πολιτικής και της δημοσιογραφίας, που με τα ταγιέρ τους θα πίνανε το απεριτίφ τους,

θα γλύφανε πατόκορφα κάθε αξιωματούχο και θα ανεβάζανε φωτογραφίες στα social media λες και ήταν στην Μύκονο…

Γλιτώσαμε, όμως, και από άλλους γραφικούς τύπου Ευμορφίδη που παλαιότερα είχανε σκάσει με σαγιονάρα στο Προεδρικό Μέγαρο.

Η Ζωή στους Guns N Roses!

Στην συναυλία των Guns N Roses είδαμε την Ζωή Κωνσταντοπούλου μαζί με τον σύντροφό της Διαμαντή και συνοδεία άλλον ένα φίλο τους.

Στην συναυλία είδαμε και ένα κυβερνητικό τον γενικό γραμματέα Επενδύσεων Δημήτρη Σκάλκο με μπλούζα της μπάντας… Είμαστε παντού, το νου σας…

Ελλάδα, υδρογονάνθρακες και εξορύξεις: Ελπίδες, εγκατάλειψη και νέες ελπίδες

*** Για το θέμα των υδρογονανθράκων – πετρελαίου και φυσικού αερίου – στη χώρα μας έχετε ακούσει και διαβάσει πολλά εδώ και χρόνια, τα οποία είτε απογείωναν είτε απογοήτευαν την κοινή γνώμη. Κυρίως, βέβαια, κάποιες φορές ονειρευτήκαμε ότι η χώρα μας θα γίνει πλούσια, θα πάψει να έχει χρέη, η βενζίνη και το φυσικό αέριο θα είναι πάμφθηνα, θα ζούμε όλοι σε έναν παράδεισο. Τι αποδείχθηκε μέχρι και σήμερα εδώ και αρκετές δεκαετίες; (Υδρογον)άνθρακες ο θησαυρός! Οι πρώτες έρευνες φαίνεται ότι δεν έπεισαν τους ξένους κολοσσούς που ανέλαβαν τις αναγκαίες προκαταρκτικές έρευνες, ενώ και η επίσημη πολιτεία, δεν βοήθησε όσο έπρεπε από την πλευρά της, ωθώντας κάποιους από αυτούς στην αποχώρηση. Στη συνέχεια, ήρθε και η απόφαση της Ε.Ε. για απεξάρτηση από ορυκτές ύλες, στην οποία σπεύσαμε πρώτοι να συναινέσουμε, εγκαταλείποντας τις όποιες μέχρι τότε προσπάθειες είχαν υπάρξει. Πλην, όμως, ο πόλεμος στην Ουκρανία και ο αποκλεισμός όλης της Ευρώπης από τα καύσιμα της Ρωσίας, έφερε την πλήρη ανατροπή στην ενεργειακή πολιτική όλων των κρατών της Γηραιάς Ηπείρου, φυσικά και της Ελλάδας. Πρόσφατα δημοσιεύματα για τις έρευνες της ExxonMobil, σχετικά με τα οικόπεδα νότια και νοτιοανατολικά της Κρήτης και τις προοπτικές δίνουν ένα τεράστιο κοίτασμα φυσικού αερίου, το οποίο υπολογίζεται σε 3,5 τρις κυβικά μέτρα. Τα νούμερα είναι όντως εντυπωσιακά και αν κάποια στιγμή, όχι πάντως νωρίτερα από το τέλος του 2024, αρχίσουν οι γεωτρήσεις και επιβεβαιώσουν, έστω και κατά το ήμισυ τις αρχικές εκτιμήσεις, τότε πράγματι θα μιλάμε για ένα γεγονός που μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα,κατ΄αρχήν της ενεργειακής ισχύος της χώρας και φυσικά και της οικονομίας, προοδευτικά.

***Πέραν αυτών των δύο οικοπέδων της Κρήτης, σε προχωρημένη φάση βρίσκονται οι περιπτώσεις στα Γιάννινα και στον κόλπο της Κυπαρισσίας, μέχρι Κατάκολο. Ειδικότερα σε ότι αφορά τα Γιάννενα η ερευνητική γεώτρηση στην κοινότητα Γιουργάνιστα του Δήμου Ζίτσας (χερσαίο οικόπεδο) επισήμως είναι προγραμματισμένη για φέτος. Στην πράξη όμως, θεωρείται ότι η υλοποίησή της θα γίνει κατά το δεύτερο εξάμηνο του 2024. Και αυτό γιατί, εκτός από τη λήψη των περιβαλλοντικών όρων η εταιρεία θα χρειαστεί αρκετούς μήνες για την προετοιμασία της γεώτρησης. Όσο για τη γεώτρηση Κυπαρισσίας – Κατακόλου, όλοι επιμένουν ότι είναι υπερώριμη, αλλά από τη μία οι αντιδράσεις φορέων και κατοίκων της περιοχής, αλλά και η αναβλητικότητα των αρμόδιων υπηρεσιών, συν τη διστακτικότητα του φορέα ανάθεσης.

*** Αλλά, σημασία έχουν, πέραν του εντοπισμού και της εκκίνησης των γεωτρήσεων και του όποιου αποτελέσματος παραχθεί και οι όροι μεταξύ εταιρειών και ελληνικού δημοσίου. Ιδού πως έχει η μεταξύ τους σχέση και οι όροι που τη διέπουν: ο ιδιώτης-επενδυτής, βάζει όλα τα χρήματα, παίρνει όλα τα ρίσκα, αναλαμβάνει όλους τους κινδύνους, ενώ το ελληνικό δημόσιο δεν βάζει ούτε ένα ευρώ. Για να τα βάζει αυτά τα χρήματα ο ιδιώτης, φυσικά ξέρει όχι μόνο που τα βάζει, αλλά και τι πιθανότητες έχει να τα πάρει πίσω. Όταν βγουν καλές οι γεωτρήσεις, παραγωγικές, τότε, περίπου, τα κέρδη μοιράζονται μισά-μισά, δηλαδή περίπου μισά το ελληνικό δημόσιο και μισά ο επενδυτής. Είναι δε γεγονός ότι οι ελληνικές θάλασσες είναι αρκετά πιο δύσκολες. Για παράδειγμα, στην Αίγυπτο, που έχει πολύ πιο ρηχά νερά, δηλαδή στο Δ του Νείλου έχεις γεώτρηση στα 100 μέτρα, ενώ στην Κρήτη στα 2.500 μέτρα. Εκεί είναι πιο εύκολες οι γεωτρήσεις άρα είναι περισσότερα τα έσοδα του Δημοσίου.

Οι επικείμενες αλλαγές στις εργασιακές σχέσεις, το πρώτο crass test για τον Άδωνι Γεωργιάδη

*** Διαβάζω δηλώσεις του νέου υπουργού Εργασίας, του πάντα ιδιαίτερα ομιλητικού και αστέρα των καναλιών, ότι θέλει να αφήσει εποχή στο χώρο των εργασιακών σχέσεων, αφήνοντας να εννοηθεί ότι θα παλέψει για μέτρα υπέρ των εργαζομένων. Δεν έχω λόγο (που μπορεί και να έχω, αλλά δεν είναι της ώρας) να μην πιστέψω τον κ. Γεωργιάδη, αλλά από όσα μέχρι τώρα διαρρέονται με κάθε δυνατό, αλλά πολύ χαμηλού προφίλ τρόπο και από όσα σχεδιάζονται στις Βρυξέλλες, με διευρυμένη ατζέντα, αλλά πάντα για το ίδιο θέμα, αρχίζω να ανησυχώ για τον υπουργό μας. Τι θα κάνει, για παράδειγμα, θα διαφωνήσει με την πρόταση για εργασία μέχρι τα 74 χρόνια, ή, μήπως, για να μην του κλέψουν τη δόξα, – όπως είχε πει παλιότερα – θα την περάσει πρώτος αυτή την εκτρωματική πρόταση; Βέβαια, το θέμα “εργασιακές σχέσεις” είναι ούτως ή άλλως φλέγον για κάθε κυβέρνηση και δεν είναι ούτε απλό ούτε για πειράματα προσφέρεται, αλλά ούτε για ανέξοδα ευχολόγια. Απλά, να θυμίσω ότι ήδη αρκετές ξένες εταιρείες έχουν εγκαινιάσει την τετραήμερη εβδομάδα εργασίας, με πολύ αισιόδοξα και αποδοτικά αποτελέσματα.

Φεύγει οριστικά ο Σαββίδης από την Ελλάδα – Ανέθεσε σε…αμερικάνικη εταιρεία τη ρευστοποίηση όλων των επενδύσεών του;

*** Η πληροφορία που φέρνει σήμερα το Radar.gr στη δημοσιότητα, δεν προέρχεται από ελληνικές πηγές, αλλά από πρόσωπα που βρίσκονται πολύ κοντά (πιο κοντά, δεν γίνεται) στον ελληνο-ρωσο-πόντιο επιχειρηματία και δεν βρίσκονται στη χώρα μας. Σύμφωνα, λοιπόν, με τα πρόσωπα αυτά, ο Ιβάν Σαββίδης φέρεται αποφασισμένος να αποχωρήσει οριστικά από όλες τις επενδύσεις που έχει κάνει στη χώρα μας, όντας “δυσαρεστημένος σφόδρα από την αντιμετώπιση που έχει από την ελληνική κυβέρνηση και συγκεκριμένους επιχειρηματικούς κύκλους”. Οι ίδιες πηγές ισχυρίζονται ότι “ο Σαββίδης, που έχει επενδύσει πολλά χρήματα στη χώρα μας, αποτελεί θύμα των στρατοπέδων που σχηματίστηκαν μετά την έναρξη του πολέμου στην Ουκρανία, χωρίς ο ίδιος να έχει καμία ανάμειξη και κυρίως χωρίς κανένα όφελος. Τουναντίον έχασε πολλά κεφάλαια και πολλές από τις επενδύσεις του και στις δύο χώρες έχουν ουσιαστικά καταστραφεί, κάτι που κανένας στην Ελλάδα δεν το έχει υπολογίσει, ούτε το έχει αναφέρει, θεωρώντας μάλιστα οι περισσότεροι ότι ο ίδιος ο επιχειρηματίας είναι χειροκροτητής ενεργειών του Πούτιν”. Τα ίδια πρόσωπα, που γνωρίζουν όσο λίγοι τις κινήσεις του επιχειρηματία, αναφέρουν ότι έχει δώσει εντολή στους άμεσους συμβούλους του, να προχωρήσουν άμεσα στην εξεύρεση διεθνούς και έμπειρης εταιρείας, η οποία να αναλάβει όλο τον συντονισμό των απαραίτητων ενεργειών, για την πώληση όλων των περιουσιακών στοιχείων και των επενδύσεών του στην Ελλάδα. Ήδη δε, έχουν καταλήξει στην επιλογή – προσέξτε – αμερικάνικης εταιρείας, καθώς ο επιχειρηματίας “δεν έχει ταμπού εθνικότητας, παρά το γεγονός ότι συγκεκριμένοι κύκλοι της αμερικανικής πρεσβείας, συνεπικουρούμενοι από μερίδα Ελλήνων επιχειρηματιών, τον πολεμούν από την ώρα που ήρθε στην Ελλάδα, με μόνη πρόθεση να επενδύσει”. Σχετικά με τον χρόνο που θα εκκινήσει η όλη διαδικασία αποεπένδυσης από τον Ιβάν Σαββίδη, όπως γίνεται αντιληπτό τα πρόσωπα κοντά στον επιχειρηματία δεν ήταν σε θέση να τον προσδιορίσουν, άλλωστε, όπως απαντούν, “είναι θέμα της διεθνούς εταιρείας που ανέλαβε αυτό το πολύ δύσκολο πρότζεκτ, καθώς πρόθεση του Σαββίδη είναι να μη χαθεί καμία θέση εργασίας στις επιχειρήσεις που κατέχει σήμερα, αλλά και να μην υπάρξουν απώλειες κεφαλαίων που έχουν επενδυθεί σε επιχειρήσεις που εμφανίζουν πολύ θετικές προοπτικές ανάπτυξης”. Πάντως, απο τα συμφραζόμενα, αυτό που μπορούμε να υποθέσουμε είναι ότι κάποια πρώτα νέα θα υπάρξουν τους πρώτους φθινοπωρινούς μήνες. Οψόμεθα – για όλες τις μεταφερόμενες πληροφορίες.

Την πλήρωσαν οι πράκτορες τελικά

*** Σχετικά με τις μειώσεις στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια, αφήστε τα, άλλα λόγια να αγαπιόμαστε. Στις μισές θάλασσές μας ήταν σα να μην υπήρξε ποτέ θέμα, στο Ιόνιο συγκεκριμένα, ενώ στο Αιγαίο πρέπει να κάνεις βουντού, για να ταιριάξουν οι μέρες σου, με τις μέρες των κάποιων εκπτώσεων. Και όπου αυτές υπήρξαν, ξέρετε πως έγιναν, ή, μάλλον, ποιοι την επωμίστηκαν; όχι βέβαια τα λογιστήρια των μεγάλων ακτοπλοϊκών εταιρειών, αλλά οι λογιστές των πρακτόρων! Ναι, αυτοί την πλήρωσαν, κυριολεκτικά εδώ και όχι μεταφορικά. Και δεν τολμάνε οι άνθρωποι να κάνουν ούτε καταγγελία για παραβίαση του συμβολαίου που έχουν με τις εταιρείες, γιατί ξέρουν ότι την επόμενη δεν θα υπάρχουν στο επάγγελμα. Μιλάμε για μεγάλη επιτυχία, δε συμφωνείτε;

Μήπως να ξανασκεφτούν στην κυβέρνηση την αλλαγή της νομοθεσίας για τα εκτός σχεδίου ακίνητα;

*** Δεν αμφισβητούνται, οι αρχικές τουλάχιστον προθέσεις της κυβέρνησης, για την αλλαγή της νομοθεσίας που αφορά στα εκτός σχεδίου ακίνητα, που είναι διάσπαρτα σε όλη τη χώρα. Είναι ένα μείζον θέμα, χρόνιο, που κάθε κυβέρνηση προσπαθεί να λύσει, αλλά με αποσπασματικές αποφάσεις, που τελικά και το διαιωνίζουν και το καθιστούν δυσκολότερο στην επίλυσή του. Αλλά, επειδή οι πυρκαγιές μαίνονται και κατακαίουν πολύτιμους πνεύμονες του φυσικού μας πλούτου και όπως διαχρονικά συμβαίνει, ξαφνικά (!) φυτρώνουν κατοικίες και στα καμένα, μήπως θα έπρεπε να το ξανασκεφτούν στην κυβέρνηση; Γιατί, οι επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές είναι κοντά και οι μνήμες δεν σβήνουν τόσο γρήγορα.

Ενδιαφέρουν

*** Τα φαραωνικά έργα των ΑΠΕ έχει σκεφτεί κάποιος από τους υπεύθυνους χάραξης της ενεργειακής πολιτικής, ότι θα επισπεύσουν τις καταστροφικές συνέπειες της κλιματικής αλλαγής; Ρητορικό το ερώτημα, δεν έχει σχέση με τις πυρκαγιές, όπως ίσως φανταστήκατε οι μονίμως καχύποπτοι ή απλώς υποψιασμένοι.

*** Γιατί…πανηγυρίζουν ορισμένοι για τις αυξήσεις στις τιμές των ακινήτων είτε για αγορά είτε για ενοικίαση; Οι μόνοι ωφελημένοι είναι οι ιδιοκτήτες τους και το Δημόσιο, που αυξάνει τα έσοδά του. Όχι βέβαια στα πραγματικά μεγέθη, αλλά στα όσα δηλώνονται, περίπου στο ήμισυ του εκάστοτε τιμήματος.

*** Δέχθηκα ανάλογο ερώτημα, λόγω χρόνιας εμπλοκής μου με το εν λόγω έργο και σας το μεταφέρω, μήπως υπάρξει κάποια απάντηση από τον νέο και φίλο μου υπουργό Υποδομών, τον αγαπητό Χρήστο Σταϊκούρα. Τι γίνεται με το έργο εκτροπής του Αχελώου, έχει οριστικά ενταφιαστεί; Και εν πάση περιπτώσει, η σήραγγα των 18,5 χιλιομέτρων του Τύμπανου (στην κορυφή του οποίου φύτρωσε μεγάλο έργο ανεμογεννητριών, αλλάζοντας τα φώτα στο υπέροχο τοπίο) θα μείνει ανεκμετάλλευτη, ούτε καν πρόνοια για οδικό έργο δεν υπάρχει στους φωστήρες και ταγούς μας;

*** Έχει κάποια βάση η φημολογία των τελευταίων ημερών, ότι επίκεινται συγχωνεύσεις, αλλά και μια αποχώρηση από τον ευρύτερο κλάδο πληροφορικής;

*** Για τα συμβαίνοντα στην Attica Bank, δεν σας έχει κάνει εντύπωση η αιδήμων σιωπή πρώην κορυφαίων στελεχών της, που διαδραμάτισαν καθοριστικό, έως κομβικό ρόλο στις εξελίξεις των τελευταίων χρόνων – και όχι μόνο των δύο τελευταίων, αν με εννοείται;

Αυτά και για σήμερα κυρίες μου και κύριοι. Το καλή εβδομάδα, με όσα συμβαίνουν γύρω μας ή δεν έχει κανένα νόημα ή έχει περισσότερο από ποτέ. Να είστε όλες και όλοι υγιείς και να βοηθάτε όπου υπάρχουν φωτιές, ο εθελοντισμός αποδεικνύεται σωτήριος.

Διαβάστε περισσότερα