Ηχηρά μηνύματα σε πολλούς και διάφορους αποδέκτες αποστέλλει η πλήρως αυτονομημένη Δικαιοσύνη , σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές!

Όπως αναφέρουν έγκυροι κύκλοι, δικαστές και εισαγγελείς διαμηνύουν σε κάθε ευκαιρία, την πλήρη αυτονομία τους, ξεκαθαρίζοντας προς πάσα κατεύθυνση ότι δεν δέχονται πολιτικές ή αλλού τύπου παρεμβάσεις!

Η πλήρης αυτονόμηση της Δικαιοσύνης όπως την ώρα τούτη διαφαίνεται, αργά ή γρήγορα θα αλλάξει ισορροπίες στο «σύστημα» και συσχετισμούς δυνάμεων!

Και σε κάθε περίπτωση τα πάντα θα γίνουν πιο δύσκολα όσον αφορά ασυδοσία, διαφθορά, εγκληματικές οργανώσεις!

Υπό αυτό το πρίσμα, μένει να διαφανεί στην πράξη κατά ποσόν τα μηνύματα της Δικαιοσύνης θα αποκτήσουν υπόσταση!

Στο μεταξύ «τα γλειψίματα» σε εισαγγελείς, από διάφορα κέντρα, πάνε κι έρχονται!!’

Η Εύα, ο Ελληνοαμερικανός παράγοντας με πρόσβαση στην πρεσβεία των ΗΠΑ και ο Μαργαρίτης Σχοινάς!

Μου λένε καλά πληροφορημένες πηγές ότι η υπόθεση Καϊλή έχει «μεγάλη ουρά» στην Ελλάδα, καθώς η δραστήρια πολιτικός και αντιπρόεδρος της ΕΕ είχε αναπτύξει πολλές και διάφορες σχέσεις, με «συστήματα» και σημαίνοντα πρόσωπα, από τα οποία αντλούσε ισχύ!

Για παράδειγμα βοά η πιάτσα για ειδικές σχέσεις με Ελληνοαμερικανό «παράγοντα» ο οποίος φέρεται να είχε πρόσβαση και στην πρεσβεία των ΗΠΑ στην Αθήνα και ο οποίος εξυπηρετούσε με κάθε τρόπο την Εύα Καϊλή σε πλήθος ζητημάτων!

Παράλληλα στο μικροσκόπιο μπαίνει και η σχέση της με τον Μαργαρίτη Σχοινά, νυν Αντιπρόεδρο της Κομισιόν με τον οποίο από κοινού είχαν παρευρεθεί στο γεύμα του Μπιν Σαλμάν στον Αστέρα Βουλιαγμένης!

Υπενθυμίζεται ότι τον Μαργαρίτη Σχοινά προωθούν ως υποψήφιο πρωθυπουργό κοινής αποδοχής σε μελλοντική κυβέρνηση συνεργασίας, εκδοτικά και άλλα συμφέροντα, όπου πρωτοστατούν μεγαλοδημοσιογράφοι και παράγοντες!

Breakfast στο Zonars την Παρασκευή το πρωί για Ελ. Βρεττού και Αλ. Εξάρχου! Η ΑΜΚ της Attica, η αγωνία για Ellington και η μάταιη αναζήτηση της τραπεζίτισσας για Plan B’!

Breakfast στο Athenee πρώην Zonar’s στη συμβολή των οδών Βουκουρεστίου και Πανεπιστημίου έπιασαν τα radar της στήλης να παίρνουν η τραπεζίτισσα Ελένη Βρεττού (Διευθύνουσα σύμβουλος της Attica bank) και ο ισχυρός άνδρας της Ιντρακάτ και μέλος της γνωστής επιθετικής επιχειρηματικής τριανδρίας μαζί με Μπάκο και Καυμενάκη, Αλέξανδρος Εξάρχου την Παρασκευή!

Τι λέγανε άραγε πρωί πρωί; Το τι συζήτησαν οι δυο παράγοντες της αγοράς φυσικά και δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω! Εκείνο ωστόσο που ξέρω είναι ότι η Ελένη Βρεττού την ώρα τούτη αγωνιά εάν θα μπει στην ΑΜΚ της Attica bank η Ellington (μεταξύ μας χλωμό το βλέπω!

Μόλις και μετά βίας 3 εκατ. έχει βάλει από την αρχή μέχρι σήμερα)!

Παράλληλα ο Αλ. Εξάρχου έχει διαμηνύσει ότι δεν θέλει να μπει στην αύξηση της Attica!

Μήπως λοιπόν η Βρεττού ψάχνει plan B’ με αφορμή την πόρτα που θα φάει από την Ellington;

Αλλά, όπως γνωρίζετε, ο Εξάρχου είναι Plan A (καταλάβατε…) και όχι Plan B’ .

Οπότε αδίκως προσπαθεί μάλλον η Βρεττού!

Ο Φώτης Παπαγεωργίου για διοικητής της ΕΥΠ σε κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ!

Μαθαίνω ότι, σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, ο Αλέξης Τσίπρας, σε περίπτωση που ο ΣΥΡΙΖΑ επανέλθει στην εξουσία, φέρεται να προωθεί τον Φώτη Παπαγεωργίου, για Διοικητή της ΕΥΠ!

Ο πρώην αστυνομικός διευθυντής Φώτης Παπαγεωργίου διετέλεσε υποδιοικητής της ΕΥΠ και υπήρξε στενός συνεργάτης του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη στην υπόθεση εξάρθρωσης της τρομοκρατικής οργάνωσης 17Ν!

Κουίζ 1: Κομπάζει σαν φουσκωμένο παγώνι! Ο μεγαλοδημοσιογράφος καυχιέται ότι τον γλείφει ο Κυριάκος!

Ποιος μεγαλοδημοσιογράφος της κεντροδεξιάς παράταξης, με προσβάσεις σε πρεσβείες και υπερατλαντικούς μηχανισμούς, καυχιέται στην πιάτσα ότι τώρα πια, αφού «καθάρισε» τους «εχθρούς» του στο Μαξίμου, ο Κυριάκος τον «γλείφει» καθημερινά, ζητάει τις συμβουλές και τις παρεμβάσεις του; Κοινώς, κομπάζει σαν φουσκωμένο παγώνι!

Κουίζ 2: Η κτιριακή επένδυση, το Ίδρυμα και η επιστροφή των 12 εκατ. ευρώ!

Για ποια κτιριακή μεγάλη επένδυση ιδρύματος (της μόδας βλέπετε είναι τα Ιδρύματα, ιδίως τα Ιερά) φέρεται να έχει συμφωνηθεί μεγάλη επιστροφή; Κάτι για 12 εκατ. ευρώ ακούω…

Για να ξέρετε…1) Οι όροι του συμφώνου συμβίωσης Λίνας- Σπύρου!

Επειδή πολλά λέγονται και γράφονται αλλά και επειδή οι δήθεν πληροφορημένοι ανακάλυψαν ότι υπεγράφη σύμφωνο συμβίωσης της Λίνας και του Σπύρου, εμείς θα σας πούμε ΤΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ οι όροι του προγαμιαίου συμβολαίου! Όπου πέραν πάσης αμφιβολίας καταδεικνύεται πως η Λίνα πέρα από καλό παιδί είναι και μαγκάκι! Όχι. Δεν θα σας τα αποκαλύψω ακόμη! Προσεχώς …

Για να ξέρετε …2) Δεν έχει μαντήλι να κλάψει! Ποια Έβερτον; Ο Καμίνσκι και τα φούμαρα…

Στην Ελλάδα ως γνωστόν ότι δηλώσεις είσαι! Έτσι, υπό αυτή την έννοια, κάποιος Καμίνσκι , αμερικανός πολωνικής καταγωγής, εμφανίζεται ως μεγιστάνας που αντί για την Εβερτον και τη συμμετοχή στην Πρέμιερ Λιγκ, αποφάσισε να αγοράσει τον Παναιτωλικό του Φώτη Κωστούλα!

Πως λέγαμε παλιά «Τι Λωζάνη , τι Κοζάνη, χιόνια η μια και χιόνια η άλλη», έτσι λέμε σήμερα «Τι Εβερτον, τι Παναιτωλικός» Ήμαρτον!

Για να είμαι ειλικρινής πάντως, η πηγή μου με διαβεβαίωσε ότι τα περί Εβερτον είναι φούμαρα και πως ο Καμίνσκι δεν έχει μαντήλι να κλάψει…