Αλλοίωση στη Νέα Φιλαδέλφεια, από τον διαιτητή Γιώργο Τζοβάρα. Και μάλιστα με τρόπο προκλητικό καθώς μόλις στο 4΄ο Αστέρας έμεινε με 10 παίκτες κόντρα στην ΑΕΚ, από μια εφεύρεση του Έλληνα ρέφερι. Την ίδια που έστειλε στα αποδυτήρια τον Γκαρντάφσκι για ένα μαρκάρισμα στον Σέρχιο Αραούχο στη μεσαία γραμμή του γηπέδου.

H UEFA  στέλνει οδηγίες στους διαιτητές όλων των Ομοσπονδιών για να υπάρχει ενιαία αντιμετώπιση. Οδηγίες που ο Στιβ Μπένετ και ο Σταύρος Μάνταλος προφανώς έχουν την υποχρέωση να μεταφέρουν στους διαιτητές της Super League. Είτε λοιπόν ο Τζοβάρας δεν είναι ενημερωμένος, άρα ακατάλληλος για τη Super League.

Ποια είναι η οδηγία της UEFA; Αυτή που προκύπτει από το παράδειγμα της αναμέτρησης του Ερυθρού Αστέρα με τη Μίλαν. Ένα ματς Europa League, Φεβρουάριου του 2021.

Στο 10΄ της αναμέτρησης ο Κρούνιτς της Μίλαν μαρκάρει στη μεσαία γραμμή του γηπέδου άτσαλα τον Κάνγκα των γηπεδούχων. Διαιτητής ο Τάσος Σιδηρόπουλος που δεν δίνει τίποτα πέρα από φάουλ. Η UEFA λοιπόν έχει «κόψει» αυτή τη φάση, και την μοιράζει στους διαιτητές για την «λάθος» αντιμετώπιση από τον Έλληνα ρέφερι. «Είναι κίτρινη κάρτα» λέει η UEFA.

Διαβάστε περισσότερα