Στα άκρα οδηγούνται οι σχέσεις της UEFA με Μπαρτσελόνα, Ρεάλ και Γιουβέντους! Οι τρεις ομάδες δεν ζήτησαν «συγχώρεση» για τη δημιουργία European Super League, αντίθετα με τις υπόλοιπες 9!

Η UEFA λοιπόν έκανε γνωστή την… καμπάνα για τις 9 από τις 12 ομάδες, που αποχώρησαν από την European Super League, με τις τρεις «αμετανόητες», να παραπέμπονται στην πειθαρχική επιτροπή και να κινδυνεύουν πια με αποκλεισμό από το Champions League!

Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό, οι Άρσεναλ, Μίλαν, Τσέλσι, Ατλέτικο, Ίντερ, Λίβερπουλ, Μάντσεστερ Σίτι, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τότεναμ, οι οποίες αποχώρησαν από την ESL, αναγνωρίζοντας το λάθος τους, θα τιμωρηθούν με μείωση 5% των εσόδων τους από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις για μία σεζόν. Και οι εννέα αποδέχθηκαν την τιμωρία τους, που προβλέπει, επίσης, πρόστιμο ύψους 100.000.000 ευρώ σε περίπτωση που θελήσουν (ξανά) να αγωνιστούν σε διοργάνωση μη αναγνωρισμένη από την UEFA. Ως ένδειξη καλής θέλησης, μάλιστα, θα προχωρήσουν σε συνολική δωρεά 15.000.000 ευρώ για την ανάπτυξη τοπικών ομάδων σε κοινότητες σε όλη την Ευρώπη.

Οι «τρεις», όμως, Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους, που επιμένουν στη δημιουργία της European Super League, παραπέμπονται στην πειθαρχική επιτροπή και είναι ορατό το ενδεχόμενο, πλέον, να τιμωρηθούν με αποκλεισμό από το Champions League!

Οι σχέσεις τους πλέον είναι στο «κόκκινο» και απομένει να δούμε ποιά από τις δύο πλευρές θα υποχωρήσει, γιατί αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση όλοι θα βγουν χαμένοι.                                                          

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις από την  Ελλάδα και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.