Η Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ τράβηξε για ακόμα μια φορά τα βλέμματα με την σειρά στο Netflix «Είμαι η Τζορτζίνα» στην οποία μιλά για τη ζωή και την καθημερινότητά της.

Αφού έκανε ντόρο με τις δύο πρώτες σεζόν της επιτυχημένης σειράς του Netflix «I Am Georgina», τα φώτα της δημοσιότητας στρέφονται και πάλι πάνω της, καθώς ετοιμάζεται για την πολυαναμενόμενη τρίτη σεζόν. Το promo ήταν τόσο εντυπωσιακό που κατάφερε να φέρει πανικό με πάνω από 1 εκατομμύρια likes στο Instagram.

Η Ροντρίγκεζ, γνωστή για τον λαμπερό τρόπο ζωής της, τάραξε τους εκατομμύρια ακολούθους της με ένα σύντομο κλιπ, ντυμένη με ένα εντυπωσιακό χρυσό φόρεμα. Αν και δεν αποκάλυψε την ακριβή ημερομηνία κυκλοφορίας, η λεζάντα «Πόσα συναισθήματα!» έχει κάνει τους θαυμαστές της να ανυπομονούν

georgina-1
georgina-2
georgina-3

Τα βλέμματα όλων έπεσαν πάνω στη νέα της εμφάνιση. Η 27χρονη Ισπανίδα έκανε μια μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της καθώς έγινε ξανθιά.

Η Ροντρίγκεζ είχε υπονοοήσει την αλλαγή στην εμφάνισή της με ένα βίντεο στο TikTok πριν μερικές ημέρες. Στο βίντεο που ανάρτησε στον λογαριασμό της στο Instagram κόβει την κοτσίδα της και την πετάει στην θάλασσα.

 

Όπως αναφέρει το Netflix για την τρίτη σεζόν της σειράς της, «η γυναίκα με τους περισσότερους followers στην Ισπανία, επιστρέφει».

«Σε αυτή τη νέα σεζόν, η ζωή της Τζορτζίνα παίρνει άλλη τροπή. Πώς είναι η πραγματική πολυτέλεια στη Σαουδική Αραβία; Θα το μάθουμε όταν η Τζιο και η οικογένειά της εγκατασταθούν στο Ριάντ με την υπογραφή του Κριστιάνο στην Αλ Νασρ. Σε αυτή την εξωτική νέα ζωή της οικογένειας. Από το άνοιγμα του πρώτου της σπιτιού στην παραλία, Villa Perla, μέχρι το να πρωταγωνιστήσει σε μια διεθνή καμπάνια για μια διάσημη μάρκα ρούχων και, το μεγαλύτερο όνειρο: να κάνει το ντεμπούτο της στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού», αναφέρεται επίσης.

Το επιτυχημένο ριάλιτι του Netflix, παραγωγής Komodo Studios, επιστρέφει μετά τη δεύτερη σεζόν του κατακτώντας το Netflix top 10 σε 46 χώρες.

Δείτε το βίντεο:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio)

Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ και Κριστιάνο Ρονάλντο κάνουν διακοπές σε άγνωστο προορισμό

Κριστιάνο Ρονάλντο: Αποκάλεσε δημόσια την Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ σύζυγό του

Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ: Οι νέες φωτογραφίες από τις διακοπές με τον Ρονάλντο και τα παιδιά τους

Διαβάστε ακόμη: