Η δικαίωση του Τζόνι Ντεπ στην αγωγή κατά της πρώην συζύγου του, Άμπερ Χερντ για συκοφαντική δυσφήμιση, ίσως επαναφέρει την καριέρα του στα επίπεδα που ήταν, πριν η Χερντ τον κατηγορήσει για ενδοοικογενειακή βία. Η επιστροφή του θρυλικού Τζακ Σπάροου στους «Πειρατές της Καραϊβικής», είναι καθώς φαίνεται το φλέγον ζήτημα και τα ξένα πρακτορεία έχουν πάρει «φωτιά».

Τα καλά νέα για τον Ντεπ και τους θαυμαστές του, έρχονται από ρεπορτάζ του People, που επικαλείται πρώην υψηλόβαθμο στέλεχος της Ντίσνεϊ. Το άτομο αυτό, φέρεται να εξέφρασε την άποψή του για το μέλλον του Ντεπ με το στούντιο. Φυσικά ερωτήθηκε για το franchise των Πειρατών και εάν μπορεί να επιστρέψει μετά από αυτή τη νίκη.

Το ανώνυμο αυτό υψηλόβαθμο στέλεχος αναφέρει ότι ο 58χρονος ηθοποιός, έχει πολύ μεγαλύτερες πιθανότητες να επιστρέψει στους Πειρατές της Καραϊβικής, καθώς τα λεφτά του box office που παίζονται στη μέση είναι πολύ μεγάλα για να αγνοηθούν:

«Πιστεύω ακράδαντα ότι μετά την απόφαση του δικαστηρίου πως οι Πειρατές οδεύουν προς ένα reboot με τον Τζόνι ως κάπτεν Τζακ Σπάροου. Υπάρχουν τόσο μεγάλες πιθανότητες για ένα box office σαν θησαυρό με έναν αγαπημένο χαρακτήρα που έχει ριζώσει βαθιά στην κουλτούρα της Ντίσνει. Μετά κιόλας από την τεράστια επιτυχία του Jerry Bruckheimer με τον Tom Cruise στο Top Gun: Maverick, υπάρχει τεράστια ζήτηση για να φέρει μεγάλα χολιγουντιανά ονόματα που θα τραβήξουν κόσμο και χρήματα σε σημαντικά franchises», δήλωσε στο People.