Ο Τζόνι Ντεπ έχει μετατρέψει τα σάπια δόντια του σε ένα εκθαμβωτικό λευκό χαμόγελο.

Τώρα ο σταρ θέλει, σύμφωνα με πληροφορίες, να ξεκινήσει ένα μεγαλύτερο makeover.

Σύμφωνα με πολλές πηγές, αυτή η φρέσκια εμφάνιση είναι μόνο η αρχή, με τις φήμες για πλαστική χειρουργική επέμβαση να αποτελούν μέρος της μεγαλύτερης σωματικής μεταμόρφωσης του.

«Έχει αποκτήσει υπερβολική επίγνωση του πώς ορισμένα μέρη του σώματός του καταρρέουν και τώρα σχεδιάζει ένα σχέδιο υγείας», δήλωσε ένας εσωτερικός συνεργάτης στο InTouch. ‘Θέλει να χτίσει και μυς και ίσως και μερικά λίφτινγκ και γιατί όχι;».

Μια πηγή επανέλαβε παρόμοιους ισχυρισμούς στο Radar τη Δευτέρα, λέγοντας ότι ο Τζόνι Ντεπ «επιτέλους θα κάνει κάτι για την κοιλιά του, για να μην αναφέρουμε ότι θα επενδύσει σε κάποιες τελετουργίες ομορφιάς για να γυαλίσει το δέρμα, τα μαλλιά και τη γενική του εμφάνιση».

Νωρίτερα αυτό το μήνα, ο 61χρονος υποψήφιος για Όσκαρ ηθοποιός, εμφανίστηκε σε ένα βίντεο στο Instagram, παρουσιάζοντας εμφανώς βελτιωμένα δόντια, αφού προηγούμενες εμφανίσεις του είχαν προκαλέσει ανησυχία στους θαυμαστές του.

«Οι άνθρωποι γύρω του λένε ότι ήρθε η ώρα. Τους αρέσει πραγματικά αυτός ο τύπος, και η αναπνοή του είναι επίσης πολύ πιο ωραία!», προσθέτουν άνθρωποι του περιβάλλοντος του.

Γιατί θέλει να ανανεώσει την εικόνα του

Η πηγή του InTouch αποκάλυψε επίσης ότι ο εμβληματικός ηθοποιός εστιάζει στην επανεφεύρεση της εικόνας του, ξεκινώντας από την εμφάνισή του ως σκαλοπάτι για την αναζωογόνηση της καριέρας του.

Πηγές αναφέρουν ότι η οδοντιατρική ανακαίνιση του Ντεπ ήταν ζωτικής σημασίας όχι μόνο για την αποκατάσταση της θέσης του στο Χόλιγουντ αλλά, κυρίως, για τη συνολική του υγεία.

«Δεν είχε άλλη επιλογή, τα δόντια του ήταν σάπια μέχρι το κόκκαλο και η αναπνοή του βρωμούσε, και ήταν ή όψεις στα δόντια ή να διακινδυνεύσει κάποια σοβαρά προβλήματα υγείας, όπως μόλυνση και ίσως ακόμη και καρδιοπάθεια», υποστήριξε κάποιος που γνωρίζει, στο InTouch.

«Η κατάσταση του Τζόνι ήταν αποτέλεσμα όλων αυτών των χρόνων που άφηνε τον εαυτό του ελεύθερο, έπινε και ένας Θεός ξέρει τι άλλο».

Η οδοντική υγιεινή του Depp μπήκε στο στόχαστρο πέρυσι στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών τον Μάιο του 2023, όπου φωτογραφήθηκε στο κόκκινο χαλί για την προώθηση της ταινίας του Jeanne du Barry.

Ο Ντεπ φωτογραφήθηκε χαμογελαστός, τραβώντας την προσοχή εν μέσω μιας σειράς στοματικών ατελειών, όπως δόντια με μη υγιές χρώμα και έδειχναν να έχουν φθορές, με τους θαυμαστές να περιγράφουν τα δόντια του ως «σάπια».

 

Εκείνη την εποχή ένας χρήστης του X, πρώην Twitter, ανέφερε: «Τα δόντια του Johnny Depp είναι κυριολεκτικά σάπια», ενώ ένας άλλος είπε ότι φαινόταν σαν «κάποιος να άρπαξε τα δόντια του και να τα έβαψε μαύρα».

Ο Depp έχει μιλήσει στο παρελθόν για την υγεία των δοντιών του σχεδόν τρεις δεκαετίες πίσω, λέγοντας στο περιοδικό Premiere το 1995 ότι είχε «πολλές κοιλότητες» μέχρι την ηλικία των 31 ετών.

«Έκανα μια απονεύρωση πριν από οκτώ χρόνια που δεν έχει τελειώσει. Είναι σαν ένα σάπιο μικρό στέλεχος», είπε τότε. «Όταν βλέπω ανθρώπους με τέλεια δόντια, με τρελαίνει. Προτιμώ να καταπιώ ένα τσιμπούρι παρά να έχω αυτό! Αλλά μου αρέσει. Είναι όπως όταν οι Ινδιάνοι έφτιαχναν κάτι με χάντρες, έβαζαν πάντα ατέλειες πάνω του», ανέφερε.

Ο Τζόνι Ντεπ, ο οποίος κατά τη στιγμή της συνέντευξης ήταν 31 ετών, έδειξε τα ανομοιόμορφα κάτω δόντια του και είπε: «Είμαι περήφανος γι’ αυτά».

Το ρεπορτάζ σημείωνε τότε ότι ο Ντεπ είχε μια προτίμηση στο κάπνισμα τσιγάρων και στην κατανάλωση κρασιού merlot, γεγονός που θα μπορούσε να επηρεάσει την εμφάνιση των δοντιών του.

 

Διαβάστε ακόμη: