Ο Χρήστος Τζόλης είναι ένα από τα «καυτά» ονόματα στην πιάτσα των agent. Πολύ περισσότερο από τη στιγμή που διέκοψε τη συνεργασία του με τον Νίκο Κλιτσίδη που τον εκπροσωπούσε ως τώρα. Ο 19χρονος επιθετικός άκουσε τις παροτρύνσεις των ανθρώπων του ΠΑΟΚ και πήρε… διαζύγιο με τον Κλιτσίδη. Ο «μικρός» έκανε πράξη το ένα σκέλος της επιθυμίας της ομάδας του, αλλά αρνήθηκε να πραγματοποιήσει το δεύτερο που ήταν να υπογράψει συνεργασία με τον Ζήση Βρύζα! Όπως είναι γνωστό ο ΠΑΟΚ κάνει αρκετές δουλειές με το γραφείο Βρύζα-Διαμαντόπουλου, αλλά ο Τζόλης δεν θέλει-προς το παρόν τουλάχιστον- να υπογράψει πουθενά.

Ο ΠΑΟΚ από την άλλη έχει αρχίσει να διαφημίζει τον Τζόλη σε ομάδες του εξωτερικού με την ελπίδα να βρει ομάδα να τον πουλήσει. Τον έχει κοστολογήσει στα 10 εκατομμύρια ευρώ, αλλά μέχρι τώρα οι ενδιαφερόμενες ομάδες δεν είναι διατεθειμένες να δώσουν παραπάνω από 7 εκατ. ευρώ. Έχει ακουστεί ότι τον Τζόλη παρακολουθούν Ντόρτμουντ και Χοφενχάιμ, αλλά επίσημη πρόταση μέχρι σήμερα δεν υπάρχει.

Ποιό γραφείο όμως θα εκπροσωπήσει τον 19χρονο επιθετικό τη στιγμή που δεν έχει μάνατζερ. Θα το πράξει ο ΠΑΟΚ με την ανοχή του παίκτη ή θα του υποδειχθεί κάποιο άλλο γραφείο μάνατζερ; Ίδωμεν…