Πέντε γάμους έχει κάνει η Τζόαν Κόλινς και οι περισσότεροι από τους συζύγους της, όπως η ίδια αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξη, της πήραν χρήματα.

Η 90χρονη σταρ της «Δυναστείας» μίλησε στους Times και δεν δίστασε να σχολιάσει το γεγονός, ότι η ίδια ήταν συνήθως σε σχέση με κάποιον μικρότερό της. «Δεν ξέρω. Η αγάπη δεν έχει όρια» απάντησε.

Η Κόλινς σήμερα είναι παντρεμένη με τον κατά 32 χρόνια μικρότερο Πέρσι Γκίμπσον, θεατρικό παραγωγό, με τον οποίο γνωρίστηκαν το 2000. «Στην πραγματικότητα όλοι μου πήραν χρήματα εκτός από τον τρίτο σύζυγό μου, τον επιχειρηματία Ρον Κας, γιατί όταν χωρίσαμε, δεν είχαν μείνει χρήματα» όπως σημείωσε.

Στην ίδια συνέντευξη, έκανε μία ιδιαίτερη αναφορά στον δεύτερο σύζυγό της, Άντονι Νιούλι, με τον οποίο απέκτησε και δύο από τα τρία παιδιά της, λέγοντας: «Συνειδητοποίησα ότι ήταν μια ιδιοφυΐα και συναρπαστικός και νομίζω ότι ένιωσα ότι θα ήταν ένας πολύ καλός πατέρας και τα παιδιά μου θα κληρονομούσαν λίγη από την ευφυΐα και τη μαγεία του, κάτι που έκαναν, με χαρά το λέω, αλλά ήταν ελαττωματικός. Δεν ήταν σε θέση να είναι καλός πατέρας ή καλός σύζυγος και ήταν εντελώς τρελός με τις γυναίκες».

Διαβάστε περισσότερα