Η Τζένιφερ Λόπεζ είναι στα καλύτερά της όχι μόνο προσωπικά αλλά και επαγγελματικά. Επιστρέφει δυναμικά μετά από 10 χρόνια με σόλο άλμπουμ, ύστερα από την κυκλοφορία του A.K.A το 2014. Το άλμπουμ με 13 τραγούδια θα είναι το πρώτο σόλο της Λατίνας τραγουδίστριας μετά από χρόνια, με την υπογραφή νέας δισκογραφικής συμφωνίας, την BMG. Το ένατο άλμπουμ της, που ηχογραφήθηκε το 2022, ονομάζεται «This Is Me…Now» και παραγωγός είναι ο Ρότζεντ Τσαχάγεντ, Έιντζελ Λόπεζ και φυσικά η ίδια Τζένιφερ Λόπεζ. Ωστόσο παραμένει έκπληξη η ημερομηνία κυκλοφορίας του άλμπουμ, καθώς δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί.

Η ίδια δημοσίευσε ένα βίντεο στο Instagram από την ηχογράφηση για το άλμπουμ, στο οποίο φαίνεται πως περνά πολύ όμορφα με τον φίλο της.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Οι τελευταίες συνεργασίες της τραγουδίστριας

Τα τελευταία μουσικά εγχειρήματα της Τζένιφερ Λόπεζ περιλαμβάνουν την περσινή νέα έκδοση της επιτυχίας της «Same Girl» του 2014 – ένα remix με τον French Montana που κυκλοφόρησε για το ντοκιμαντέρ της στο Netflix «Halftime» – μαζί με το «This Land Is Your Land (2021 από την τελετή ορκωμοσίας του προέδρου των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν). Το πιο πρόσφατο άλμπουμ της με τίτλο «Marry Me» το 2022 -ήταν μια συνεργασία με τον Maluma και ήταν το σάουντρακ της ομότιτλης ταινίας τους, που κυκλοφόρησε από τα Universal Studios/ Sony Music US Latin. Στην επίσημη συνέντευξη Τύπου, τόσο ο πρόεδρος όσο και ο διευθύνων σύμβουλος της BMG εξέφρασαν τον ενθουσιασμό τους για τη συνεργασία με τη Λόπεζ.

Διαβάστε ακόμη: