Η Τζένιφερ Λόπεζ, πιο σέξι από ποτέ, ποζάρει ολόγυμνη στα 53 της και «κόβει την ανάσα».

Το πρόσωπο των τελευταίων μηνών είναι αδιαμφισβήτητα η Τζένιφερ Λόπεζ. Πρώτα η επανασύνδεση με τον Μπεν Άφλεκ, μετά ο κρυφός γάμος τους και τώρα η σέξι φωτογράφιση στα 53 της.

Στα καλύτερά της βρίσκεται λοιπόν, η Τζένιφερ Λόπεζ η οποία χθες, Κυριακή 24 Ιουλίου, είχε τα 53α γενέθλιά της και είπε να τα γιορτάσει λανσάροντας τη νέα σειρά «JLo Body» από το ομώνυμο μπραντ.

Η ίδια, για τις ανάγκες της καμπάνιας, πόζαρε στον φωτογραφικό φακό γυμνή και μάλιστα πόσταρε τις φωτογραφίες -και- στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram προκαλόντας ταραχή στους φανς της.

«Κόβει την ανάσα» η Τζένιφερ Λόπεζ

«Δίνουμε όλη αυτή τη φροντίδα και την προσοχή στο δέρμα του προσώπου μας, αλλά μερικές φορές παραμελούμε το σώμα», γράφει χαρακτηριστικά στην ανάρτηση της.

Και σημειώνει: «Ήταν σημαντικό για εμένα να δημιουργήσω μια ρουτίνα περιποίησης για το σώμα που να καλύπτει τις συγκεκριμένες και μοναδικές ανάγκες του, και ξεκινήσαμε με τα οπίσθια».

Πάντως, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Τζένιφερ Λόπεζ ποζάρει γυμνή. Το 2020, εμφανίστηκε γυμνή στην επίσημη φωτογραφία του εξωφύλλου του single της «In the Morning».