Η Τζένιφερ Λόπεζ, πιο σέξι από ποτέ, ποζάρει ολόγυμνη στα 53 της και «κόβει την ανάσα».

Το πρόσωπο των τελευταίων μηνών είναι αδιαμφισβήτητα η Τζένιφερ Λόπεζ. Πρώτα η επανασύνδεση με τον Μπεν Άφλεκ, μετά ο κρυφός γάμος τους και τώρα η σέξι φωτογράφιση στα 53 της.

Στα καλύτερά της βρίσκεται λοιπόν, η Τζένιφερ Λόπεζ η οποία χθες, Κυριακή 24 Ιουλίου, είχε τα 53α γενέθλιά της και είπε να τα γιορτάσει λανσάροντας τη νέα σειρά «JLo Body» από το ομώνυμο μπραντ.

Η ίδια, για τις ανάγκες της καμπάνιας, πόζαρε στον φωτογραφικό φακό γυμνή και μάλιστα πόσταρε τις φωτογραφίες -και- στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram προκαλόντας ταραχή στους φανς της.

«Κόβει την ανάσα» η Τζένιφερ Λόπεζ

«Δίνουμε όλη αυτή τη φροντίδα και την προσοχή στο δέρμα του προσώπου μας, αλλά μερικές φορές παραμελούμε το σώμα», γράφει χαρακτηριστικά στην ανάρτηση της.

Και σημειώνει: «Ήταν σημαντικό για εμένα να δημιουργήσω μια ρουτίνα περιποίησης για το σώμα που να καλύπτει τις συγκεκριμένες και μοναδικές ανάγκες του, και ξεκινήσαμε με τα οπίσθια».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo)

Πάντως, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Τζένιφερ Λόπεζ ποζάρει γυμνή. Το 2020, εμφανίστηκε γυμνή στην επίσημη φωτογραφία του εξωφύλλου του single της «In the Morning».