Η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ βρέθηκαν σε διαφορετικά σημεία για τη δεύτερη επέτειο του γάμου τους και πηγές είπαν στο Fox News Digital ότι δεν έχουν τίποτα να γιορτάσουν αυτή τη στιγμή.

«Δεν πρόκειται να τα ξαναβρούν», υποστηρίζει μία πηγή.

«Δεν έχουν κανένα σχέδιο να ανακοινώσουν ότι δεν είναι ζευγάρι αυτή τη στιγμή», συνέχισε η πηγή, σημειώνοντας: «Η Τζέι Λο ήθελε πολύ να τα καταφέρει, απλά εκείνος είναι ένα διαφορετικό άτομο γι’ αυτήν τώρα».

Η Λόπεζ βρίσκεται στα Χάμπτονς αυτήν την περίοδο, ενώ ο Άφλεκ είναι στο Λος Άντζελες.

Η τραγουδίστρια φωτογραφήθηκε την Πέμπτη να φεύγει από ένα γυμναστήριο στο Χάμπτονς, έχοντας αντικαταστήσει το χαρακτηριστικό κολιέ που έγραφε «Μπεν», με ένα με το δικό της όνομα.

Ο ηθοποιός φωτογραφήθηκε την Τετάρτη στο Λος Άντζελες να μπαίνει στο γραφείο του. Μια πηγή σημείωσε ότι τον τελευταίο καιρό είναι πολυάσχολος, καθώς «δουλεύει ασταμάτητα, εξακολουθεί να είναι στο γραφείο όλη την ώρα».

Η Λόπεζ φαίνεται να απολαμβάνει τον χρόνο της στη Νέα Υόρκη, περνώντας πρόσφατα χρόνο με τη μεγαλύτερη κόρη του Άφλεκ, τη Βάιολετ. Ο Άφλεκ έχει τρία παιδιά, τη Βάιολετ, τη Σεραφίνα και τον Σαμ, με την πρώην σύζυγό του, Τζένιφερ Γκάρνερ.

«Η Βάιολετ και όλα τα παιδιά έχουν παραμείνει κοντά στην Τζέι Λο και γι’ αυτό [η] Βάιολετ βρίσκεται στα Χάμπτονς μαζί της», σημείωσε η πηγή.